“Mobing yok,  hayati tehlikem var”

“Mobing yok, hayati tehlikem var”

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) görevli tek hemetoloji hekimi Doç. Dr. Mehmet Özen, istifası sonrasında açıklama yaptı. Açıklamasında konunun kapanmasını isteyen Özen, “Konunun gündemde kalmaya devam edecek olması benim hayati tehlikemi artırıyor. O yüzden de konu kapansın istiyorum” dedi

 

AFSÜ’de görevli tek hemetoloji hekimi Doç. Dr. Mehmet Özen, bir hasta yakınının CİMER’e yazdığı şikâyet dilekçesinde ‘şiddet ve tehdit’ içerikli ifadelerini görüp ‘öldürülme endişesi taşıyorum’ diyerek istifa etti. İstifası sonrasında ilk kez konuşan Özen, bu konunun gündemde kalmasının hayati tehlikesini devam ettirdiğini ifade etti.
“HER HANGİ BİR MOBİNG YOK”
Konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Özen, “Çünkü bunu söyleyen kişi hala daha dışarıda. Yani 10 gündür de bir işlem yapılmadı. Konuşma ve bu konu gündemde kalmaya devam edecek olması benim hayati tehlikemi artırıyor. O yüzden de konu kapansın istiyorum. Bu konuşmayı tamamıyla verme sebebim rektörlükle dekanlıkla buradaki diğer hocalarımla her hangi bir sıkıntım yok. Her hangi bir baskı falan olmadı, sadece bunu söylemek istedim. Ben sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım. Bu olay dolayısıyla sosyal medyayı takip edemiyorum. Ancak her hangi bir mobing falan yok. Burada gayet rahat çalıştık arkadaşlarla, durum bu. Ben 2006 yılında Amerika’dan teklif aldım gitmedim. 2013’te İngiltere’den teklif aldım gitmedim. Eğer izin verirlerse Türkiye’de kalmaya çalışacağım. Ama Afyon’da kalmam mümkün değil, başka bir ilde olacağım. Gideceğim yeri de söylemeyeceğim. Ölmüş bir Mehmet’in kimseye faydası olmaz, en azından başka il benden fayda görür.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM