Zaferin 100  yılı dolu dolu kutlanacak

Zaferin 100 yılı dolu dolu kutlanacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Zaferin 100. yıldönümünün dolu dolu eşi benzeri olmayacak şekilde kutlanacağını söyledi
Afyonkarahisar Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, meclis üyelerine yapılan ve yapılması planlanan programlar hakkında geniş bilgi verdi.
“ZAFER HAFTASI DOLU DOLU GEÇECEK”
Mehmet Zeybek, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümünün idrak edildiğini, Zafer Meydanında anma programı gerçekleştirildiğini ifade etti. Zeybek, “Koronavirüsün küresel salgınında yeniden vakalar artmaya başladı. Sağlık Bakanlığı’ndan bilgilendirme geliyor. Dikkatli olup, hassasiyet göstermek zorundayız. Ağustos ayı Zafer Haftamızın kutlanması hem Büyük Taarruzun 100. yılı kapsamında dolu dolu geçeceği bir ay olacak. 9-14 Ağustos 2022 tarihlerinde TEKNOFEST ve Gençlik Oyunları Festivali yapılacak. TEKNOFEST’i Valilik ve Belediyemiz müşterek olarak organize ediyoruz. Büyük ihtimalle Selçuk Bayraktar kendisi katılacak. Sanayi Bakanımız Mustafa Varank’ın gelme ihtimali de yüksek. Gençlik Oyunları ile de arkadaşlığı pekiştiren, takım oyunlarını anlatan bir festival şeklinde düzenlenecek, akşamları da konserlerde halkımızı bir araya getireceğiz. Yine 12 ülke ve ülkemizden de dört takımın katılacağı Uluslararası halk dansları gösterileri olacak.” dedi.
“YÜZ BİN KİŞİLİK ORGANİZASYON TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK”
Zeybek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye’de bir ilk bu yılki Zafer Haftasında Afyonkarahisar’da yaşanacak. Hava Meydan Komutanlığı’nda Suriye’deki Pençe-Kilit harekâtına katılan 50’ye yakın F16 uçaklarının, Atak helikopterlerinin, Kuzey Irak ve Suriye’de terörle mücadelede kullanılan mühimmatın sergileneceği yaklaşık 100 bin kişinin izleyebileceği bir organizasyon olacak. Halkımızda F-16 pilotları ile görüşebilecekleri uçakları ve mühimmatları yakından görebilecek. Dünya Motokros Şampiyonası 180 ülkede canlı olarak yayınlanacak. Şampiyonlara kupalarının verileceği organizasyon şehrimizde olacak. Sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor. Uzun Çarşı’ya başladık. Orta refüj çalışmalarımız Yeşilyol ve Ordu Bulvarı’nda tamamlandı. Göbek çalışmamıza örnek olarak Askerlik Şubesi karşısındaki yeri yaparak gösterdik. Yarın itibariyle Uzun Çarşı girişindeki yuvarlağı ve üçgen yeşil alanı kendi ürettiğimiz bordürlerle değiştireceğiz. Afyon’umuza ve şehir merkezine farklı bir görüntü verelim diye çalışıyoruz.”
Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı 1 Eylül 2022 tarihinde saat 18.30’da başlayacak. Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medya Hesapları
Twitter: https://twitter.com/KocatepeGzt
İnstagram: https://www.instagram.com/kocatepegazetesi/
Facebook: https://www.facebook.com/kocatepegazetesi/
Website: https://www.kocatepegazetesi.com/

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM