Afyonkarahisar’daki sulama  sistemleri istişare edildi

Afyonkarahisar’daki sulama sistemleri istişare edildi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret ederek Afyonkarahisar’daki sulama sistemleri ve yapım aşamasındaki göletlerle ilgili istişarelerde bulundu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret etti.
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanlarının ve vatandaşların Devlet Su İşleri ile ilgili yatırımları konusundaki talepleri Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaretinde iletti.
Milletvekili Taytak, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ilimizde önemli derece yatırımlar yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta boyunca Afyonkarahisar genelinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde hem belediye başkanlarımız hemde yöre halkı bize DSİ ile ilgili istek ve taleplerde bulundu. İlimizdeki sulama sistemleri ve yapım aşamasındaki göletlerin tamamlanması için Devlet Su İşleri Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Lütfi Akca ile istişarelerde bulunduk. İnşallah yakın bir zamanda taleplerimiz ile ilgili çalışmalar yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Genel Müdür Akca’ya Afyonkarahisar mermerin yaptırmış Türk bayrağı motifli mermer hediye etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM