“Yüz sene sonra sığınmacılarla sessiz bir işgal sözkonusu”

“Yüz sene sonra sığınmacılarla sessiz bir işgal sözkonusu”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sığınmacıların sessiz bir işgalde bulunduklarını ileri sürdü. Özdağ, “İstiklal harbimizden 100 sene sonra ülkemizin bir istila ile karşı karşıya olduğu süreçten geçiyoruz. Bu sefer istilacılar ordularıyla gelip ülkemizi işgal etmiyorlar. Ama 13 milyon sığınmacı ve kaçak stratejik göç mühendisliğiyle ülkemize yönlendirilerek fiili, örtülü, sessiz işgal söz konusu” dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve ekibi dün sabah Şuhut İlçesi’nde Şehitler ve Gaziler Müzesi ile Atatürk Evini ziyaret ettiler. Özdağ, Atatürk Evi’nde basın açıklaması yaptı.
“VATAN BİZLERE EMANET”
Müzede hatıra defterini imzalayan Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Atatürk’e ve bu toprakların bize kazandırılmasına kanı ile canıyla ile mücadele eden şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Vatan bizlere emanet.” ifadelerini kullandı. Atatürk Evi bahçesinde basın açıklaması yapan Özdağ, “Büyük taarruzun 100’ncü yıl kutlamalarını gerçekleştireceğimiz günlerdeyiz. Türk Ordusu’nun sabah 5.15 taarruza başladığı günün şafağında bizde Zafer Partisi olarak bugün buradayız. Türk tarihinin kaderini değiştiren en büyük zaferlerden birisini kutlamak amacıyla buradayız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Harbimizi yöneten bütün komuta heyetine, Büyük Millet Meclisi’nin de istiklal mücadelesini veren bütün milletvekillerine de şükran duygumuzu iletmek ve Allah’tan rahmet dilemek için bulunmaktayız. Buradan Kocatepe’ye geçeceğiz ve taarruzun başladığı yerde anmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
“SIĞINMACILARIN ÖRTÜLÜ SESSİZ İŞGALİ SÖZKONUSU”
İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.” sözlerini hatırlatan Özdağ, “Akif çok güzel demiş. Ancak Anadolu coğrafyasında yaşamak çok zordur Tarihin en zor yaşanan coğrafyasına Türk ulusu olarak bin sene önce üçüncü kez tekrar geldik ve bin seneden beri milyonlarca şehit vererek bu coğrafyadaki hukukumuzu muhafaza ettik. İstiklal harbimizden 100 sene sonra ülkemizin bir istila ile karşı karşıya olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu sefer istilacılar ordularıyla gelip ülkemizi işgal etmiyorlar. Ama 13 milyon sığınmacı ve kaçağın stratejik göç mühendisliğiyle ülkemize yönlendirilmesiyle yaşanan fiili, örtülü, sessiz işgal söz konusu. Adeta ülkemiz Filistinleşiyor ve bu süreç yaşanırken de devlet kurumumuz değişik tarikat, cemaat ve bu tür gruplar arasında bölünerek Lüblanlaşıyor.” dedi.
“TORUNLARIMIZA TÜRKİYE’Yİ HIRPALAMADAN EMANET EDECEĞİZ”
Özdağ sözlerini şöyle tamamladı: “Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve temelinde Türk kültürü ve Türk kahramanlığı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesi üzerinde 21. yüzyıla taşınmasının mücadelesini veren bir kadroyuz. Büyük tarihi günleri geleceğe umutla ve kararlılıkla bakmak için önemli bir vesile olarak görüyoruz. Umarım kendi çocuklarımıza ve torunlarımıza, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız Türkiye’yi hırpalanmadan, örselenmeden ve onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyetine büyük bir zarar gelmesini engelleyerek emanet edeceğiz.” Kocatepe’ye çıkan Ümit Özdağ ve beraberindekiler daha sonra partisinin çalıştay programının icrası için Afyonkarahisar merkeze geldiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM