Afyonkarahisar’a “Dünyada En İyi Tanıtım Yapan Ülke” ödülü

Afyonkarahisar’a “Dünyada En İyi Tanıtım Yapan Ülke” ödülü

Uluslararası Motosiklet Federasyonu ve Avrupa organizatörü tarafından Dünya’da “En İyi Tanıtım Yapan Ülke” ödülü Afyonkarahisar’a verildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası sona erdi. Uluslararası Motosiklet Federasyonu ve Avrupa organizatörü tarafından 2019 yılı “En İyi Pist” ödülüne layık görülen şehrimiz, bu kez de Afyonkarahisar öncülüğünde Dünya’da “En İyi Tanıtım Yapan Ülke” unvanına sahip oldu. Ödül, FİM Başkanı Jorge Viegas ve Dünya Motokros Şampiyonası organizatörü David Luongo tarafından Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teslim edildi.
Türkiye’nin Afyonkarahisar öncülüğünde “En İyi Tanıtım Yapan Ülke” unvanını almasını gurur verici olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, FİM Başkanı Jorge Viegas’a teşekkür etti. Afyonkarahisar olarak ülkenin tanıtımı noktasında dev organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Zeybek, himayesiyle Dünya Motokros Şampiyonasına destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM