ESOB Başkanlar Kurulu esnafın sorunlarını görüştü

ESOB Başkanlar Kurulu esnafın sorunlarını görüştü

ESOB Başkanı Cengiz Üstün, 2022 yılı Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda esnaf ve sanatkârın sorunlarını görüştüklerini söyledi

 

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, Aydın’ın Didim İlçesi’nde düzenledikleri 2022 yılı Başkanlar Kurulu Toplantısının geniş bir katılım gerçekleştiğini ifade etti.
ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Başkanlar Kurulu Toplantısını gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi. Cengiz Üstün, Aydın’ın Didim İlçesi’nde bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Eğitim Tesislerinde 24 Eylül 2022 Cumartesi akşamı gerçekleştirdikleri toplantının açış konuşmasını yaptığını söyledi. Üstün, “Başkanlar Kurulu Toplantımıza toplam 37 odamızın başkaları ve yönetim kurulu üyeleri davet edildi. Toplantıya büyük bir teveccüh gösterildi. Bölgeden toplatıya katılan oda başkanlarımızla bölgesel problemleri, mesleki problemleri konuşma fırsatı bulduk, istişare ettik. Gerek mahalli idarelerde gerekse mülki idarelerde ve Ankara anlamında da çözüm yollarını ortaya koyduk. Verimli bir Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliği tesis ederek sadece kurullarımızla değil tüm oda başkanlarımızla birlikte 23 esnafımızın sıkıntılarını toplantımızda ele aldık. Esnafımızın sıkıntı ve taleplerini önümüzdeki günlerde birliğimizin kurullarında ele alarak sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Faaliyetlerimiz devam edecek. Hazır Giyim Eşyaları Oda Başkanı Sayın Hüseyin Karnıbüyük, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve Emirdağ Şoförler Odası Başkanı Hayri Soysal söz alarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışanın yanında olacaklarını ifade ettiler. İlerleyen günlerde şartlar olgunlaştığında sorunların çözümüne yönelik düşünce ve önerilerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM