Üniversite güvenlik toplantısı düzenlendi

Üniversite güvenlik toplantısı düzenlendi

2022-2023 akademik yılı AKÜ ve AFSÜ güvenlik toplantısı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında gerçekleştirildi

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde (AFSÜ) eğitim gören öğrencilere, daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak adına yapılan güvenlik toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında, AKÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın yanı sıra AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.
Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkililerince AKÜ ve AFSÜ yerleşkeleri, barınma, yurtlar ve çevresi için alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgiler verildi.
Toplantı kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin gündemde bulunan konularla ilgili görüş ve temennilerini aktarmaları ile sona erdi. Toplantının ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, Erenler bölgesini gezerek incelemelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM