Verimli toplantıların, keyifli molaların adresi NG Afyon

Verimli toplantıların, keyifli molaların adresi NG Afyon

Termal konseptini yüksek hizmet anlayışı ile birleştirerek konuklarına eşsiz ayrıcalıklar yaşatan NG Afyon,
12 salon alternatifiyle kongre, etkinlik ve toplantılar için iş dünyasına da konforlu seçenekler sunuyor

 

NG Afyon’dan yapılan açıklamada, “NG Afyon Termal Wellness programları ile konuklarına yenilenme imkanı yaşatırken kongre, toplantı ve etkinlikler için sunduğu konforlu ortamıyla iş dünyasından da yoğun ilgi görüyor. İş toplantılarından maksimum verim almak isteyenlere büyük ya da küçük ölçekli toplantı ve etkinlikler için 12 salon alternatifi sunan NG Afyon, uluslararası standartlardaki salonları, teknolojik altyapısı, deneyimli personeli ile iş dünyasından konuklarını en özel şekilde ağırlıyor.” denildi.
“TOPLANTILARIN EN ÖZEL ADRESİ”
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“2022 yılı başından bu yana birçok ulusal ve uluslararası toplantı ve kongreye ev sahipliği yapan NG Afyon, konforlu salonları ve toplantı aralarında sunduğu keyifli molalar ile iş dünyasının gözde adresleri arasında. Donanımlı ve prestijli toplantı salonlarının yanında ihtiyaca yönelik çözümleri ile de etkinlikleri özel kılan NG Afyon, kahve molası, gala yemekleri gibi alternatifleriyle etkinlikleri taçlandırarak ayrıcalıklı organizasyonlara imzasını atıyor. Manolya salonunda tiyatro düzeninde 1500 kişi kapasitesine sahip olan NG Afyon, gala düzeninde 120 kişiden 1000 kişiye kadar farklı kapasitelere sahip salonlarıyla toplantılardan seminerlere iş dünyasına farklı büyüklüklerde ve tam donanımlı seçenekler sunuyor.”
“İŞ TOPLANTILARINA WELLNESS DOKUNUŞU”
NG Afyon’un, AlivaSpa’da, Afyon’un şifalı suyunu, en doğal ve sağlıklı haliyle konuklarına sunarak toplantı molalarında yenilenme ve arınma imkanı sağladığı kaydedilen açıklamada, “Özel menüleri, spa uygulamaları, aktivite imkanları ile ayrıcalıklı seçenekler sunan NG Afyon; Corporate Wellness ile çalışanlarının hayat kalitelerini yükseltmeyi destekleyen, kişisel verimliliklerini ve iş motivasyonlarını arttıran sağlıklı yaşamla tanışma programı da sunuyor. “ ifadelerini yer verildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM