“Afyonkarahisar’a çocuklarımızın  iyi eğitim alması için sık geleceğiz”

“Afyonkarahisar’a çocuklarımızın iyi eğitim alması için sık geleceğiz”

Milli Eğitim Bakan Mahmut Özer, AK Partili teşkilatlarla yaptığı toplantıda Afyonkarahisar’a daha
sık geleceğini söyledi. Özer, “Bundan sonra Afyonkarahisar’a sık gelecek, çocuklarımızın iyi eğitim alması için her türlü desteği vereceğiz. Her geldiğimizde de bohçamız dolu geleceğiz” dedi

 

Milli Eğitim Bakan Mahmut Özer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda teşkilat üyeleri ile biraraya geldi. Milli Eğitim Bakan Mahmut Özer, teşkilatlarla yaptığı toplantı öncesi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisar’da ki yatırımları değerlendirerek kendisine iletilen talepleri aldı.
“ARTAN BÜTÇE İÇİN
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti İl Bakşanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mahmut Özer’e ziyaretin anısına mermerden yapılmış satranç seti hediye etti. Toplantıda; AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve belediye başkanları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Uluçay toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben sabahki toplantıda yapmış olduğunuz açıklamada milli eğitim bütçesini 735 milyon liradan 1 milyar 603 milyona çıkarmanız dolayısıyla teşekkür ediyorum. Böyle bereketli mübarek bir günde Afyonkarahisar’da sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu da kısa bir konuşma yaparak Bakan Özer’e teşekkür etti.
“HER GELDİĞİMİZDE
BOHÇAMIZ DOLU OLACAK”
Milli Eğitim Bakan Mahmut Özer, AK Parti teşkilat üyelerine hipat etti. Özer şöyle konuştu: “Biz sadece Afyonkarahisar’da güçlendirme çalışmaları için 500 milyon lira bütçe ayırdık. Milli Eğitim Bakanlığı olarak Afyonkarahisar’a 735 milyon lira bütçe ayırmıştık. Bugün ilave yatırımlarla 836 milyon liraya çıktı. Burada güçlendirme, kırtasiye, donatı vesaire ve bunları içinde 32 milyon liralık bütçe ayırdık. Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz her türlü imkânımızı sizler için seferber ederek çocuklarımızın çok daha iyi eğitim almasını arzu ediyoruz. Bu yüzden her türlü desteği vereceğiz. Bu konuda en ufak bir tereddütünüz olmasın. Bundan sonra sıkça bir araya geleceğiz. Bu bir başlangıç oldu. Bundan sonra her geldiğimizde bohçamız dolu geleceğiz. Her geldiğimizde yeni yatırımlarla geleceğiz.” Özer toplantının ardından Gedik Ahmet Paşa İlkokulu öğrenci ve öğretmelerini ziyaret ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM