albikere.com Manisa’da tanıtıldı

albikere.com Manisa’da tanıtıldı

Afyonkarahisar’ın markası albikere.com Manisa’da “Üreten Kadınlar Üreten Kooperatifler” programına katıldı

 

Manisa’da Zafer Kalkınma Ajansı’nın koordinasyonunda ‘Üreten Kadınlar Üreten Kooperatifler’ programı düzenlendi. Programda, Afyonkarahisar’da Kadın Kooperatifleri’nde üretilen ürünlerin satılıp elde edilen gelirle de ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere burs verilebilmesi için kurulan albikere.com e-ticaret sitesinin de tanıtımı yapıldı. Yapılan konuşmalarda albikere.com’un her zaman kadınların yanında olduğu vurgulandı.
Manisa’da gerçekleştirilen ‘Üreten Kadınlar Üreten Kooperatifler’ programına Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ticaret Bakanlığı Eğitim ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa’daki kadın kooperatifleri ve albikere.com ekibi katıldı.
Programda Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından sitenin tanıtımı ve amacı hakkında bir sunum yapıldı. Diker sitenin kadın kooperatiflerine sağladığı avantajları anlattı.
Daha sonra programa katılan tüm kooperatiflerle birebir görüşmeler yapıldı. >> Ş. Cüneyt BURSALILOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM