Eroğlu ve Uluçay’dan hayırlı olsun ziyareti

Eroğlu ve Uluçay’dan hayırlı olsun ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti

 

Eroğlu ve Uluçay, ilk olarak ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel, Mehmet Kumartaşlı ve Ömer Özpınar da yer aldı.
“BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ”
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri hayırlı olsun. Seçimler demokrasinin bir temeli. Hüsnü Serteser şimdiye kadar çok güzel hizmetler yaptı. Biz de her zaman Hüsnü Bey’in her türlü faaliyetini destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Çünkü ATSO ile Afyonkarahisar gurur duyuyor. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası şimdiye kadar büyük hizmetler yaptı. Afyonkarahisar’da ticaretin gelişmesi, ihracatın gelişmesi noktasında çok büyük mesafeler kat etti. Bunu takdirle yad etmek istiyorum. Yüreğimiz Afyonkarahisar için atıyor. Birlik ve beraberlik önemli.” dedi.
ULUÇAY: YEŞİL OSB’Yİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da, “Afyonkarahisar’ın menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa planlar projeler hazırlayıp Ankara’ya birlik beraberlik içerisinde sorunları çözmek için gittik. İnşallah bu dönemde de Hüsnü Serteser’in yanında arkasında her zaman destekçisiyiz. Her zaman ne gerekiyorsa yanınızda ve arkanızdayız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde yeşil OSB’yi de hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.
“KAYBEDEN KAZANAN YOK, HERKES GÜZELCE YARIŞTI”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, “Hem Yönetim Kurulumuz’la, hem Meclisimiz’le Afyonkarahisar’a sizlerle birlikte hizmet etmeye çalışacağız. Sizin de ifade ettiğiniz gibi seçim bitti ve tüm rekabet de bitti. Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Tabii ki rakipler olacak. Biz kaybeden kazanan diye bir tanımlama yapmıyoruz; herkes güzelce yarıştı. Şimdi hep birlikte çalışma zamanı.Pusulaların farklı olması nedeniyle mavi ve kırmızı yarıştı; ama seçim bitti mor beyaz oldu. Yönetimimiz ile meclisimiz ile hep birlikte kucaklaşarak sizlerin öncülüğünde Afyonkarahisar ekonomisine, ihracatına, istihdamına, üretimine önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.
Eroğlu, ziyaretin sonunda kendi yazdığı “Dicle’nin Gizli Hazinesi Ilısu-Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı” isimli kitabı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e takdim etti. Serteser’in “Kitabı imzalar mısınız” istirhamı üzerine Eroğlu, kitabı imzaladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM