“Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır”

“Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Türk Tabipleri Birliği’nin tıpla, hekimlikle, sağlıkla uzaktan yakından ilgisi kalmadığını ifade etti. Kocacan, “TTB derhal kapatılmalıdır. Millet İttifakı partileri yani CHP ve İP’in il başkanları, bu olay ile ilgili neden bir kelime açıklama yapmamıştır? Gözaltına alınan TTB Başkanı’nın gözaltına alınmasına bile karşı çıkan bir CHP var. CHP’nin kimlere destek verdiği görülmektedir” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, siyasi gündemi değerlendirdi.
“TÜRK ASKERİNE ASILSIZSA İTHAM EDENLER ALÇAKTIR”
Mehmet Kocacan, başta CHP olmak üzere işbirlikçileri HDP ve Türk Tabipler Birliği yönetiminin, TSK’nın operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddialarına sert tepki gösterdi. Kocacan, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yaptığı meşru müdafaayı, iftiralar atarak karalayan zihniyeti şiddetle kınıyor, Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır. CHP’li bir milletvekilinden HDP’lilere, terörist Demirtaş’tan Türk Tabipleri Birliği Başkanı’na kadar düşman safında toplanarak, Türk askerine aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunanlar alçaktır. TSK’yı yıpratmaya hiç kimsenin gücü yetmez. TSK’yı iç politikanın içine çekmek hiç kimsenin haddine değildir. Daha önce defalarca kapatılması gerektiğini söylediğimiz TTB’nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın bölücü terör örgütü PKK’nın kanalında Türkiye’ye iftira atması, bu konuda MHP’nin ne derece haklı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.” ifadelerine yer verdi.
“MİLLET İTTİFAKININ İL BAŞKANLARI BU KONUDA NİYE SESSİZ?”
“Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz, Türk yazılamaz. Türk Tabipleri Birliği’nin tıpla, hekimlikle, sağlıkla uzaktan yakından ilgisi kalmamıştır.” diyen Kocacan şu ifadeleri kullandı: “HDP’nin sözcüsü olan, TTB’nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın, ‘TSK kimyasal silah kullanıyor’ açıklamasına destek veren CHP’nin de gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Basına Türkiye ve ilimiz gündemi ile ilgili açıklama yapan Millet İttifakı partileri yani CHP ve İP’in il başkanları, bu olay ile ilgili neden bir kelime açıklama yapmamıştır? Vatanımızı ve toprağımızı dış güçlerden koruyan Türk askerine asılsız suçlamalarda bulunanlara neden sessiz kalmışlardır merak ediyoruz? Eğer yaparlarsa nasıl bir yorum getirecekleri tabii merak konusudur. Tekrar söylüyoruz. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır. Ayrıca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma çerçevesinde, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınmasına bile karşı çıkan bir CHP var. CHP’nin kimlere destek verdiğini Afyonkarahisarlılar görmektedir. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır.”
“CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA”
Kocacan sözlerini şöyle sürdürdü: “29 Ekim Cumhuriyetimizin ilanının 99’ncu yılı kutlu olsun. Asırlar boyunca bağımsız olarak yaşamış yüce Türk Milletinin yeniden dirilişinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 99’ncu yıldönümünü hep birlikte kutlamanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletimiz, tarihte eşine rastlanmayan bir nitelikte genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle topyekün olarak verdiği destansı mücadelenin sonucunda 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Cumhuriyet, her türlü imkânsızlığa göğüs gererek, dört bir yanı düşmanlarca işgal edilmiş vatan topraklarını vatan sevgisi, inanç ve yüreklerindeki iman ile kanının son damlasına kadar savaşmış ve kurtarmış, aziz ve onurlu Türk Milletinin gücünün tüm dünyaya göstergesidir.”
“CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
Aziz Türk Milletinin, Cumhuriyetin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere geldiğini belirten Kocacan şunları kaydetti: “Milletimiz yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bizlerde atalarımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele gönül gönüle geleceğe güvenle yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM