“Doğalgazın en hızlı ilerlediği  il Afyonkarahisar”

“Doğalgazın en hızlı ilerlediği il Afyonkarahisar”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’a şehrin doğal gaz taleplerini ilettiler. Görüşmenin ardından doğalgaz çalışma ve yatırımlarının en hızlı ilerlediği ilin Afyonkarahisar olduğu açıklaması yapıldı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in, şehrin doğalgazla ilgili konularını BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan ile görüştüğü bildirildi. Özcan’la yapılan görüşmeye Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik’te eşlik etti.
AK Parti Milletvekilleri; Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven görüşme ile ilgili ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Afyonkarahisar için AK Parti Milletvekilleri olarak hep birlikte çalışıyoruz, inşallah şehrimizde bugüne kadar olduğu gibi daha fazla yatırımın gerçekleştirilmesini sağlayacağız. BOTAŞ Genel Müdürümüzü heyet halinde ziyaret ederek, ilimizde devam eden ve planlanan doğalgaz yatırımları ile alakalı çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah doğalgazın erişmediği nokta kalmaması için gayret gösteriyoruz. Doğalgaz bölgemizde en hızlı şehrimizde yayılıyor. Buda bizlerin gayreti neticesinde oluyor. Şu anda ilçelerimizdeki Organize Sanayi Bölgelerine doğalgazın ulaşması için genel müdürümüze ortak talebimizi ilettik. Bu sayede OSB’ler daha hızlı gelişerek, ilimiz için istihdam merkezleri olacak. İlçelerimizin, beldelerimizin ve il merkezimizin doğalgaz konularını konuştuk. İnşallah ilimizin enerji alanında tüm sorunlarını ortadan kaldıracağız. Afyonkarahisar’a Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde muazzam yatırımları kazandırdık. 2023’e inşallah hazırız.” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM