Çevre Hizmetleri Birliği toplandı

Çevre Hizmetleri Birliği toplandı

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği, 35. Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi

 

Birlik Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında AFBEL Termal Otel’de düzenlenen toplantı, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı.
İki oturum şeklinde yapılan toplantıda; 2022 yılı Ek Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi, 2023 yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi, Meclis Divan Katipliğine bir asil üye seçimi gibi konular görüşülerek karara bağlandı.
2023 yılı sözleşmeli personel çalıştırılması ve maaşının belirlenmesi konusunun görüşülmesi ile devam eden toplantıda; 2022 yılı Ek Bütçe Teklifinin onaylanması, 2023 yılı Yatırım Planı ve Çalışma Programının onaylanması, 2023 yılı Bütçe Teklifinin onaylanması, 2023 yılı Atık Bertaraf Ücret Tarifesi, Birliğin hizmet/çalışma sınırlarını gösteren haritanın karara bağlanması, Birliğe ait şirketin sermaye artırımı gibi maddeler oy birliği ile kabul edildi. Ek gündem olarak meclisin kararına sunulan Çevre Hizmetleri Birliği hizmetlerinde kullanılmak üzere elektrikli araç alınması hususu da oy birliği ile kabul edildi.
Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı Mehmet Zeybek, toplantıda alınan kararların birliğe, üye belediyelere ve ilimize hayırlı olmasını dileyerek katılımlarından dolayı Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM