Afyon su kaybını azaltan şehir arasında ilk sıralarda

Afyon su kaybını azaltan şehir arasında ilk sıralarda

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ‘Dünya Su Kayıpları Günü’ nedeniyle Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Su Kayıpları Etkinliği’ne katıldı

 

Başkan Mehmet Zeybek’e, ziyaretinde Başkan Yardımcısı Murat Öner’de eşlik etti. Programa, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Fatma Şahin, 20 ilin belediye başkanı, su ve kanalizasyon idareleri temsilcileri ile akademisyenler ve paydaş kurumların yetkilileri katıldı.
Dünya Su Kayıpları Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte hızlı nüfus artışı, iklim krizi ve artan sanayileşme gibi sorunlar sebebiyle yaşanan su kayıplarına karşı içme ve kullanma suyu sektörünün bileşenleri arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı.
SU KARDEŞLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Su kayıplarını azaltan şehirler arasında Afyonkarahisar’ın ilk sıralarda olması nedeniyle Çankırı Belediyesi ile ‘Belediye Su Kardeşliği’ protokolünü Başkan Mehmet Zeybek imzaladı.
Başkan Zeybek, “Programda su kayıplarını azaltan şehirler arasında ilk sıralarda olmamız nedeniyle Çankırı Belediyemizle ‘Belediye Su Kardeşliği’ protokolünü Bakanımız ve TBB Başkanımızın desteği ile imzaladık. Şehrimizin her platformda öncü ‘Şehir’ olması için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM