AFYON’UN GÜVENLİĞİ  ONLARDAN SORULUYOR

AFYON’UN GÜVENLİĞİ ONLARDAN SORULUYOR

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Yunus Timleri, suçlularla mücadele ederek şehrin güvenliğini sağlıyorlar

Afyonkahisar’da huzur ve güvenliğin teminatı olarak mağdur vatandaşlara uzanan ilk el olma özelliğini taşıyan Yunus Timleri kapılarını gazeteniz Kocatepe’ye açtı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yunus Timleri, şehrin güvenliği için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
ASAYİŞTEN, TRAFİĞE KADAR HER NOKTADA GÖREV YAPIYORLAR
Asayiş, trafik ve narkotiğe kadar, Yunus Timleri Afyonkarahisar’ın her noktasında görev yapıyorlar. 3 ayrı ekip olarak kentte görev yapan Yunus Timleri, yanlış park eden araçları sık sık uyarırken, trafik suçu işleyenlere ceza yazıyor. Yunuslar, trafik yoğunluğunu da takip ederek kazaların önüne geçiyor. Yunus Timleri gençler başta olmak üzere insanları zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmıyorlar.
SUÇLULARIN KORKULU RÜYASI OLUYORLAR
Hava koşullarına aldırış etmeden Afyonkarahisar’ın sokaklarını 24 saat gözetim altında tutan ekipler, hız ve atiklikleri ile suçluların korkulu rüyası oluyorlar. Günün 24 saati görev başında olan ekipler yaptıkları kontrollerle birçok suçu işlenmeden önledikleri gibi aranan şahısları da yakalıyorlar.
ŞOK UYGULAMALARA ARA VERİLMİYOR, 52 BİN 500 KİŞİNİN SORGUSU YAPILDI
Yunus Timleri tarafından son 6 ayda 52 bin 416 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Yunuslar tarafından şehrin dört bir noktasında gerçekleştirilen uygulamalarda ise aranması olan kişiler yakalanarak cezaevine gönderildi. 7/24 mesai mefhumu tanımayan Yunus Timlerince yine son 6 ayda 52 bin 500 kişi sorgulanarak kontrol edilirken, aranan şahıslar ve çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. Yunus Timleri tarafından Afyonkarahisar genelinde yapılan uygulamalarda ruhsatsız tabanca, tüfek, kuru sıkı tabanca, fişekler, delici ve kesici aletler ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM