KOSGEB bilgilendirme toplantısı düzenledi

KOSGEB bilgilendirme toplantısı düzenledi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde KOBİ Gelişim Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

 

ATSO hizmet binasında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, “KOBİ Gelişim Destek Programı’nda ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılmasını; ayrıca daha çok rekabet edebilmesini sağlayacak. KOSGEB, son yıllarda hem kadrosunu güçlendirdi; hem de KOBİ ölçeğindeki işletmelerimizin kendilerini yenilemesinde büyük rol oynadı. Aynı zamanda genç ve kadın girişimciliğin de yaygınlaşmasında emeği olan KOSGEB yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Sömer, şöyle devam etti:
“2018 yılından bu yana eğitimlerimizi ATSO KOBİ Akademisi adı altında düzenliyoruz. Bu konuda, geçen hafta üyelerimiz tarafından doldurulan anket formlarını inceliyoruz. Marka hâline getirdiğimiz ATSO KOBİ Akademisi ile Cumhuriyetimiz’in 100’üncü yılında da birçok eğitime imza atacağız.”
Sömer’in konuşmasının ardından KOSGEB KOBİ Uzmanı Murat Kahraman, KOBİ Gelişim Programı hakkında ayrıntılı sunum yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM