AFSÜ Türk Dünyası ile işbirliği içinde

AFSÜ Türk Dünyası ile işbirliği içinde

Orhun Değişim Programı ile AFSÜ’ye gelen Kazak öğrenciler AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret ettiler. Okumuş, AFSÜ ailesinin Türk Dünyası ile iş birliğini önemsediğini, ilk misafir öğrencileri ağırlamaktan ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Orhun Değişim Programı çerçevesinde üniversiteye gelen Kazak öğrencileri makamında kabul etti. Görüşmede AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Yeşil, Erasmus Koordinatörü Öğretim Görevlisi Cemile Terzier ve UİM personeli Öğretim Görevlisi Zeynep Betül Yavuz hazır bulundu.
AFSÜ Tıp Fakültesinde iki ay boyunca uygulamalı eğitim alacak Kazakistan Karaganda Üniversitesi Tıp Fakültesinin dört öğrencisi, beklentilerinin üzerinde iyi bir tıp eğitimi verilen AFSÜ’de bulunmaktan memnun olduklarını söyledi. Kazak öğrenciler; Orhun Değişim Programı ile Afyonkarahisar’da oldukları için mutlu olduklarını söyleyerek UİM ve Tıp Fakültesi öğretim elemanlarına ilgiler nedeniyle teşekkür ettiler. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ ailesinin Türk Dünyası ile iş birliğini önemsediğini, ilk misafir öğrencileri ağırlamaktan ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Okumuş, Türk Dünyasından bütün öğrencilere AFSÜ’nün kapısının açık olduğunu dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM