Koçak Afyon’da yeni ofis açtı

Koçak Afyon’da yeni ofis açtı

Hem Belediye Başkanlığı hem de Milletvekilliği için potansiyel aday olarak görülen Dr. Mahmut Koçak’ın Afyonkarahisar’daki yeni ofisi hizmete girdi

 

Afyonkarahisar siyasetinin önemli isimlerinden Dr. Mahmut Koçak Afyonkarahisar’da yeni bürosunu hizmete açtı.
Ankara’daki ofisinde hizmet veren Dr. Mahmut Koçak’ın Afyonkarahisar’daki yeni ofisi Dumlupınar Mahallesi Prof. Kamil Miras Caddesi Stad Apartmanı’nda bulunuyor.
Afyonkarahisar siyasetinde DYP saflarında siyaset yaptıktan sonra DYP ile yollarını ayırıp bağımsız milletvekili adayı olan Dr. Mahmut Koçak bağımsız olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. AK Parti’nin kuruluşundan sonra AK Parti’den milletvekili seçilen Koçak, milletvekilliği sona erdikten sonra bir çok sivil toplum kuruluşunda görev aldıktan sonra Afyonkarahisarspor’un başkanlığını da yürüttü. Ankara’da bir çokAfyonkarahisarlı’ya özellikle sağlık hizmetlerinde yardımcı olan Koçak, geçtiğimiz seçim döneminde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olmuş, Millet İttifakı partileri de Koçak’ı desteklemişti.
Mahalli seçimleri kaybettikten sonra Afyonkarahisar’daki temas ve ziyaretlerini sürdüren Koçak Ankara’da da aynı faaliyetlerine devam etmişti. Önümüzdeki seçim döneminde hem milletvekilliği hem de belediye başkanlığı için potansiyel aday olarak görülen Dr. Mahmut Koçak’ın tercihini milletvekili adaylığından yana mı, belediye başkan adaylığından yana mı koyacağı merak ediliyor. Koçak’ın siyaset sahnesindeki hareketleri dikkatle izlenirken, Afyonkarahisar’da yeniden bir irtibat ofisi açmış olması, dikkatlerin yeniden Koçak’ın üzerine dönmesine neden oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM