“Gencim ve ümit doluyum”

“Gencim ve ümit doluyum”

Afyonkarahisar’ın şu andaki en genç milletvekili aday adayı olduğunu belirten CHP Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez, “Ülkem ve gençlerimiz adına büyük ümitler taşıyorum” dedi

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Şu anda Afyonkarahisar’ın en genç milletvekili aday adayı olduğunu belirten Devrim Ölmez, “Ümitliyim, heyecanlıyım. Afyonkarahisar’a ve partime hizmet edebilmek için yola çıktım.” dedi.
Sultandağı’nın Yeşilçiftlik beldesinde uzun yıllar Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra genç yaşta vefat eden merhum Zekeriya Ölmez’in oğlu olan Devrim Ölmez çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 2. Yüzyılında gençlere çok iş düştüğünü belirten CHP Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez, “Ben de ailemden aldığım, partimden edindiği siyasi ahlak çerçevesinde ülkemin geleceğine katkı sunmayı amaçlıyorum. Şu an için Afyonkarahisar’da siyaset sahnesindeki en genç aday adayı benim. 32 yaşımdayım. Önümüzdeki günlerde hem CHP’den hem de diğer siyasi partilerden gençlerin siyaset yarışına katılacaklarını umud ediyorum. Ben de kendi ilke ve prensiplerim doğrultusunda bu yarışa katkı sunmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Ailesinin siyasi geçmişi nedeniyle siyasetin uzun soluklu bir hizmet yarışı olduğunun farkında olduğunu belirten Devrim Ölmez, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimden hem CHP için hem de kendim için destek bekliyorum. Önümüzdeki dönemde hemşehrilerimle daha sık biraraya gelmeyi hedefliyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM