Yeni yıl mesaisinde Başkan Zeybek morali

Yeni yıl mesaisinde Başkan Zeybek morali

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yeni yıla saatler kala moral ziyaretleri gerçekleştirdi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılbaşı gecesinde Zabıta, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon, Ulaşım Hizmetleri başta olmak üzere AFSÜ ile Devlet Hastanesi, Milli Birlik Polis Karakolu, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD’ı ziyaret ederek, görev yapan personelin yeni yıllarını kutladı.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yılbaşında görevi başında olan Belediye personellerini yalnız bırakmadı. Moral ve destek ziyareti yapan Başkan Zeybek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurullah Peker eşlik etti. Başkan Zeybek’in
2023 yılına saatler kala ilk ziyaret durağı Zabıta Karakolu oldu. Zabıta Müdürü Taner Çelik ve personelle buluşan Zeybek mesai arkadaşlarına kolaylıklar dileyerek ikramlarda bulundu.
Ziyaret ardından açıklama yapan Başkan Zeybek, “2022 yılını kazasız belasız bugün noktalıyoruz. Cenab-ı Hak 2023 yılını birlik beraberliğimize vesile kılsın. Zabıta birimimiz mesai arkadaşlarımız. Kendimizden farklı görmüyoruz. Onlara da olaysız sakin sağlıcakla geçirecekleri aileleri ile huzur içinde geçirecekleri bir yeni yıl diliyorum.” dedi.
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise, “Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte tüm teşkilatı ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Başarılar diliyoruz, 2023 miladi takvim yılının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Zeybek ve beraberindekilerin ikinci ziyaret durağı Belediye İtfaiye Müdürlüğü oldu. Görevi başında olan İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ve itfaiyecilerle buluşan Başkan Zeybek, personele çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, tebrikte bulundu.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinden ardından yaptığı açıklamada, “Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkan yardımcılarımız ve il ve merkez ilçe yönetimimizle birlikte yeni yıl ziyaretindeyiz. Rabbim 2023 yılında kazasız belasız görevlerini ifa etmeyi nasip eylesin. 2023 seçimlerinde de Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Tüm çalışanlarımızın, Afyonkarahisar’ımızın yeni yılını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Zeybek’te itfaiye personelinin 2022 yılını kazasız belasız atlattığını kaydederek, “Ekiplerimiz her türlü olumsuzluğa karşı teyakkuzdaydı ve başarılı çalışmalar yaptı. 2023’ünde kazasız belasız yangınlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum. Mesai arkadaşlarımızın aileleri ile huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Milletvekilimiz Yurdunuseven ise Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerinin güçlü ve olaylara anında müdahale eden bir ekibi olduğunu belirterek, “İtfaiye ekibini tebrik ediyorum. 2022’de olduğu gibi 2023 yılında da kazasız belasız işler diliyor, personele kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.
Başkan Zeybek beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerini ziyaret etti. Daha sonra Milli Birlik Polis Karakolu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret eden Zeybek, burada da görev yapan personellerin yeni yıllarını kutlayarak, hediyeler takdim etti.
Yeni yıla dakikalar kala AFSÜ ve Devlet Hastanesi’nde şifa bekleyen hastalar, görevli personel ve yeni doğan bebekler ile aileleri de unutulmadı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, çiçek takdiminde bulundu, personele moral ziyareti yaptı. Yeni yılın ilk bebeklerine de ilk hediyelerini Başkan Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek takdim ederek ailelerin sevincine ortak oldular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM