Zabıta’ya, elektrikli araç takviyesi

Zabıta’ya, elektrikli araç takviyesi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren elektrikli araç sayısına takviye yapıldı

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından Zabıta ekipleri için 2 yeni elektrikli araç daha alındığı bildirilerek, “Ekiplerimiz şehir içindeki ana, ara caddelerde ve yayalaştırılmış alanlar ile dar sokaklarda denetimlerini elektrikli 4 mini araçla yapacak. Envanterine elektrikli zabıta araçlarını da ekleyen Belediyemiz, yenilikçi hizmet çeşitliliğini artırıyor.” denildi.
“HEM ZAMANDAN HEM MALİYETLERDEN TASARRUF”
Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Zabıta Müdürü Taner Çelik, Başkan Zeybek’e teşekkür ederek araçlarla ilgili bilgiler verdi. Çelik, “Öncelikle her zaman yanımızda olan varlığı ile onur gurur duyduğumuz gücünü bizden hiçbir zaman esirgemeye, bize özgüven aşılayan Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın gerek araç-gereç konusunda gerek teknoloji anlamında gerekse personel konusunda her zaman yanında oldu, desteklerini esirgemedi. Hem tasarruf anlamında hem de hizmette kolaylık sağlayan iki yeni aracı daha tahsis etti. Hem filomuzu güçlendirdik hem sahada varlığımızı güçlendirdik. 50’şer kilometre menzile sahip bu araçların 5 TL gibi bir tüketimi var. Çok değil bir haftada 10-15 TL karşılığında giderimiz oluyor. Bu maliyet de kendi kendine amorti ediyor.” dedi.
“ZABITA TEŞKİLATI ELEMİZ, AYAĞIMIZ”
Başkan Zeybek ise araçların hayırlı olmasını temenni ederek, “Zabıta ekiplerimiz ile birlikte bize gelen talepleri anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim elimiz ayağımız Zabıta Teşkilatı, halkımıza karşı yürüyen ayağımız tutan elimiz mesafesinde. Vatandaşlarımızla birebir her daim sıcak temas halinde olan bir teşkilatımız. Zabıta Müdürümüz Taner Bey’den gelen talep doğrultusunda ‘elektrikli araç alabilir miyiz’ dediğinde ‘hay hay’ dedik. Çünkü dar sokaklar ve anında müdahale gerektiren yerler vardı. Hem yakıt tasarrufundan hem temiz enerji olduğu için daha önce elektrikli iki tane almıştık iki tane daha alarak elektrikli araç sayımızı 4’e çıkardık. Arkadaşlarıma kazasız belasız hizmet etmelerini güle güle kullanmalarını temenni ediyorum. Allah, hayırlı hizmetler yapmak nasip etsin.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM