Karahisar Kartalı son yolculuğuna uğurlandı

Karahisar Kartalı son yolculuğuna uğurlandı

“Karahisar Kartalı” ve “Tamburalı Paşa” lakaplarıyla tanınan, terörle mücadelenin efsane komutanlarından, Afyonkarahisarlı emekli Korgeneral Hasan Kundakçı son yolculuğuna uğurlandı

 

“Tamburalı Paşa” olarak bilinen Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı İstanbul’da toprağa verildi. Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri komutanı olarak görev yaparken Türk Bayrağı’nı indirmeye çalışan bir Rum protestocu için vur emri vermesiyle bilinen hemşehrimiz 86 yaşındaki emekli Korgeneral Hasan Kundakçı için Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde askeri tören düzenlendi.
Cenaze törenine Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral hemşehrimiz İlker Başbuğ, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve 2014 yılında Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, 21. Dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Telek, Afyonkarahisar’lı gazeteci Mehmet Abdioğulları ve Afyonkarahisar’dan çok sayıda sevini katıldı.
Kundakçı’nın naaşı öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM