“Başarımızı Afyon esnafının ödeme ahlakına borçluyuz”

“Başarımızı Afyon esnafının ödeme ahlakına borçluyuz”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli genel kurul toplantısı sonucu mevcut Başkan M. Emin Birliktir güven tazeledi. Afyonkarahisar Kooperatifi’nin Türkiye’de sayılı kooperatiflerden biri olduğunu söyleyen Birliktir, “Kooperatif olarak başarımızı
esnafımızın ödeme ahlakına borçluyuz” dedi

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) seçimli genel kurul toplantısı dün öğleden sonra bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Seçimli genel kurul toplantısına; Kooperatif üyeleri, esnaf ve sanatkarın yanı sıra esnaf oda başkanlarıda katıldılar.
TÜM ESNAFIN İŞİ
GÖRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR
Genel kurul divanı Mehmet Baybağan’ın başkanlığında; Suat Uygur, Halil Acar ve Ahmet Dinler’den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının açış konuşmasını Kooperatif Başkanı M. Emin Birliktir yaptı. Her dönem tüm esnafın işlerini görmeye çalıştıklarını belirten Birliktir, “Tüm esnaflarımızın işini görmeye çalışıyoruz. Bu yıl 2 bin esnafınıza 2 milyar TL para dağıttık. Covid-19 pandemi dönemi geçirdik. Bu dönemde en çok esnaf ve sanatkarımız sıkıntı çekti. Elimizden geleni yapıyoruz. Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarının ödeme ahlakının sağlam olmasından dolayı Afyonkarahisar Türkiye’de sayılı kooperatiflerden bir tanesidir. Bu başarıyı esnaf ve sanatkarımızın ödeme ahlakına borçluyuz. Sıkıntılarımız var ama bu sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Piyasaya hiç borcumuz yok, kasamızda finansmanımız var. Biz bu finansmanı esnaf ve sanatkarlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Çok fazla müracaat var. İnşallah bunu en kısa sürede atlatacağız. İçerden ve dışardan Cumhurbaşkanımıza ve ekonomiye yapılan saldırıya rağmen güzel finansmanlar sağlandı. Ben tüm destekleri için Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarları adına kendilerine bu vesile ile çok teşekkür ediyorum.” dedi.
BİRLİKTİR VE EKİBİ GÖREVE SEÇİLDİ
Genel kurulda kurul raporları tek tek okunarak oybirliğiyle ibra edildi. Toplantı sonunda yapılan seçim sonucu M. Emin Birliktik güven tazeledi. Yönetim kurulu üyeliklerine; Mustafa Çelik, İbrahim Yörük, Mustafa Yılmazaslan, Hüseyin Karnıbüyük seçildiler. Denitm kurulu üyeliklerine; Suat Uygur ve Furkan Çelikalay seçildi. Üst kuruluş temsilci üyeliklerine; Mahmut Emin Birliktir, Cengiz Üstün, Mustafa Çelik, İbrahim Yörük, Mustafa Yılmazaslan seçildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM