Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Tacıahmet Mahallesi’ni ziyaret etti

 

Ulu Cami’de Cuma namazını kılan Başkan Mehmet Zeybek, daha sonra Tacıahmet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Zeybek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Muhtar Fahrettin Yılmaz, birim müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.
Başkan Zeybek ve Milletvekilleri çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Yılmaz’ı muhtarlık binasında ziyaret ederek talepleri alan, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Zeybek, taleplerin kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.
“DOĞALGAZ MAHALLEMİZE GELDİ”
Ziyaret ardından açıklama yapan Muhtar Fahrettin Yılmaz doğalgazın mahalleye gelmesinde emeği olan Başkan Zeybek ve Milletvekillerine teşekkür ederek, “Öncelikle ayaklarına sağlık. Sayın Vekillerimden, Sayın Belediye Başkanımdan, Sayın Parti Başkanlarımızdan Allah razı olsun. Beni ziyaret ettiler, şereflendim gururlandım. Hepsinin ayağına sağlık. Teşekkür ederim gerçekten. Minnet duydum. Doğalgaz olmaz dediler ama başardık hep beraber. Doğalgaz bu mahalleye girmez diyenlere rağmen başardık. Başkanımız, Vekillerimiz ve Partimiz bu işe değer verdiler. Yetkililere, sizlere, vekillerimize, başkanıma ve emeği geçen herkese mahalle sakinlerimiz teşekkür ediyor. Doğalgaz gibi bir nimetten biz faydalandık. Hepsine de teşekkür ederim.” diye konuştu.
“ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYORUZ”
Başkan Mehmet Zeybek ise, “Bu haftaki mahalle ziyaretimizi Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte Tacıahmet Mahallemizi ziyaret ettik. Sokak sağlıklaştırması yapılan konaklarımızı inceledik. Mahallede eksiğimiz var mı yok mu onlara baktık. Doğalgaz çalışmaları yapıldı, yerinde gördük. Gelen talepler için ekip arkadaşlarıma talimat verdik. Muhtarıma teşekkür ediyorum, mahallesine sahip çıkıyor.” ifadelerini kullandı.
“AFYONKARAHİSAR
GİZEMLİ ŞEHİR”
AK Parti Milletvekili Av., İbrahim Yurdunuseven’de herkesi Afyon’a davet ederek, “Bu haftaki cuma ziyaretlerimizde Belediye Başkanımızla, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımızla Tacıahmet mahallesini ziyaret ettik. Her zaman söylediğimiz gibi yerinde tespit, yerinde çözüm ilkesiyle Başkanımız gerekli talimatları verdi. Tacıahmet Mahallesi, Ulucami, Mevlevi Cami tarihi bir mekân. Sokak sağlıklaştırma alanımız var, doğalgaz çalışmalarımız var, hepsini yerinde gördük. Doğalgazın bu mahalleye gelmesi için gerçekten büyük çaba sarf ettik. Bu çabada bize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tarihi mekânları da Afyonkarahisar’ın tarih turizmine katkıda bulunacak, diğer sokaklarda da çalışmalar olacak, ana caddeleri bitirdik. Afyon gizemli şehir. Buradan tekrar herkese söylüyoruz. Buyursunlar gelsinler bu şehri keşfetsinler.” dedi.
“DOĞALGAZI GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya ise mahalleye doğalgazı getirmenin mutluluklarını yaşadıklarını ifade ederek, “Afyonkarahisar’ın kurucu mahallerinden birisi Tacıahmet mahallesindeyiz. Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, yöneticilerimizle ve partili arkadaşlarımızla beraberiz. Afyonkarahisar’ın bu güzide mahallesine en eski mahalleden birisine doğalgazı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten uzun süredir uğraşıyorduk. Hep beraberce Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Muhtarımız, İl Başkanımız Aksa Gaz’a da belediyemiz her türlü ekipman desteğini verdi. Bu mahallelere hiç bir şekilde doğalgaz gelmez diyenleri bir kez daha AK Parti tarafından nasıl mahcup edildiğini görüyorlar. Yerinde de inceliyoruz. Eksikler vardır mutlaka onları da hep beraber tamamlayacağız. Bu mahalleleri geliştirerek, dönüştürerek, restorasyonlarını tamamlayarak Afyon’u gerçek bir turizm merkezi haline getireceğiz İnşallah.” şeklinde konuştu.
ULUÇAY: BAŞKANIMIZ ÜSTESİNDEN GELDİ DOĞALGAZ YAPILDI
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’da doğalgazın hayırlı olmasını temenni ederek, “Cuma programları kapsamında Sayın Milletvekillerimizle Belediye Başkanımızla Tacıahmet Mahallesi’ndeyiz. Bu mahallede gerçekten Afyonkarahisar belediyeciliğini çok net bir şekilde gördük. Sağ olsun Belediye Başkanımız ve ekipleri Doğalgaz firmasının bile üstesinden gelemediği tüm çalışmaları tamamladı. Araçların girmediği, ekipmanların girmediği tüm mahallelere bir bir girdiler. Başkanımız yakinen takip etti. Allah razı olsun. Bende muhtarımız ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başkanımıza ve ekibine de çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM