“Belediye Başkanları mekanizmanın en kritik parçaları”

“Belediye Başkanları mekanizmanın en kritik parçaları”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Belediye Başkanlarının önemli bir mekanizmanın en kritik parçaları olduğunu dile getirdi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte AK Partili belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda; İl Başkan Yardımcısı Tahsin Aydın ve İl Yönetim Kurulu üyesi Melih Ak’da hazır bulundular.
Bilal Uçar toplantıda yaptığı konuşmada, 21 yıl önce AK Parti’ye iktidar kapısını açan, 21 yılda iktidarda tutan ana faktörün yerel yönetimlerdeki başarılar olduğunu söyledi. Uçar, “AK Parti olarak mahallî idarelerin gücünü ve hizmet kabiliyetini de artırdık. Biz AK Parti’nin neferleri olarak her kademede istişareye önem veren bir kadro olarak bundan sonra da daha sık bir şekilde bir araya gelmeyi ümit ediyoruz. Aziz milletimizin hayatına dokunan hizmetlerin büyük bir kısmını hâlen AK Parti belediyeler yürüyor. Bu yönüyle her biriniz şunu asla unutmamalısınız; Sizler büyük bir mekanizmanın en kritik parçasısınız.” ifadelerini kullandı.
“GÖNÜLDEN YAPILAN İŞLER DAİMA BEREKETLENİR”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının son 21 yılda, aziz Türk Milletinin beklentilerini yükselttiğini söyledi. Uluçay, “2002 yılında aldığımız mevcut yatırım durumunu üçe hatta dörde katladık. Artık vatandaşlarımız belediyelerden sadece su, emlak, kaldırım ve alt yapı gibi rutin işlerinin görülmesini değil, kendisine saygı duyulmasını da bekliyor ve istiyor. Aziz milletimiz bir kuruma telefon açtığında orada kendine bir muhatap bulmayı, cevap almayı, sorununun çözülmesini, en kısa sürede çözülmezse bile en azından ilgilenilmesini bekliyor. Gönül belediyeciliği derken biz milletimize Cumhurbaşkanımız nezdinde böyle bir anlayışı ifade ediyoruz. Kıymet veren, sorunlarına samimiyetle yaklaşan, çözemeseniz bile ilgilendiğini görmek isteyen bir vatandaşımız var karşımızda. Şunu unutmayın; Gönülden yapılan işler her daim bereketlenir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM