“Seçimlerde Afyon genelinde rekor bekliyoruz”

“Seçimlerde Afyon genelinde rekor bekliyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, ana muhalefetin ajanslara para vererek yalan siyaseti yaptığını söyledi. Özhaseki, “Yaklaşan seçimlerde hem Afyonkarahisar genelinde, hem İscehisar özelinde de inşallah rekor bekliyoruz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, başkente dönerken İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Özhaseki şöyle konuştu: “Afyonkarahisar programımız kapsamında bütün faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Bizim amacımız AK Parti olarak gerek genelde gerekse yerelde hizmet. Eser siyaseti izliyoruz. Önemli olan eser olduğunu biliyoruz. Önemli olanı eser bırakmak olduğunu biliyoruz. İnsan odur ki bırakabilir eser. Eseri olmayanın yerinde yerler eser. Lüzumsuz polemiklerle birtakım ajanslara para vererek algı operasyonlarıyla, yalanlarla siyaset yapılabilir mi? Şimdi ana muhalefet zaten bunu izliyor. Ama biz inanıyoruz ki yalanların hepsi uçucu. Bu algı operasyonlarının hepsi geçicidir. Kalacak olan buradaki yapılanlar. Başkanımızın ortaya koymuş olduğu park, asfalt, kaldırım vesaire gibi yapmış olduğu ne hizmet varsa kalıcı olan o. Önemli olan insanların duasını almak. Biz de bu konuda üstümüze ne düşerse zaten yapmaya çalışıyoruz, yapıyoruzda. Bu vesileyle bir kez daha İscehisar ilçesine uğrayıp Belediye Başkanımıza başarılar dilerken, teşkilat başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza da başarılar diliyoruz. Yaklaşan seçimlerde hem Afyonkarahisar genelinde, hem İscehisar özelinde de inşallah rekor bekliyoruz.”
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Mehmet Özhaseki’yi ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Şahin, ilçede devam eden, tamamlanan ve planlanan projelerle alakalı detaylı bir sunum yaparak hedeflerini anlattı. Şahin, “Mermer deyince akla Dünya Mermer Başkenti İscehisar gelmektedir. İscehisar’da yüzlerce firmada yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek, dünyanın 120 ülkesine ihraç edilmektedir. İscehisar yapmış olduğu ihracatla ülke ekonomisine oldukça yüksek katma değer sağlayarak vergi rekortmenleri çıkaran bir ilçe haline gelmiştir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM