Girne Afyon Koleji “Yılın en başarılı özel okulu” seçildi

Girne Afyon Koleji “Yılın en başarılı özel okulu” seçildi

Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Murat Şensoy, Afyon İnternet Medya Birliği tarafından bu yıl ikincisi yapılan yılın enleri ödül töreninde “Yılın en başarılı özel okulu” seçilen Girne Koleji Afyon Kampüsü’nün ödülünü İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın elinden aldı

 

Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Murat Şensoy, milli sporcuları olan ve Tales Matematikte birinci çıkaran okul olarak Afyonkarahisar’da başarılara imza atmanın memnuniyeti içerisinde olduklarını belirterek, “Girne Koleji Afyon Kampüsü Girne Amerikan Üniversitesi’ne bağlı bir kuruluş olarak yabancı dil ağırlıklı eğitim modeliyle çocuklara “Dünyanın kapıları sana açık” sloganı ile eğitim hizmetine devam ediyor. Girne Koleji Afyon Kampüsü; Laboratuvarlar, yabancı dil sınıfları, yarı olimpik yüzme havuzu, spor tesisleri, 500 kişilik konferans salonunu 100 kişilik sinema salonu buz pateninin yer aldığı donanımlı şekilde 3 yaştan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilere hem akademik alanda hem de sosyal faaliyetlerde eğitim-öğretim hizmeti veriyor.” dedi.
Şensoy, Afyon İnternet Medya Birliği tarafından yılın enleri ödül töreninin ikincisinde “Yılın en başarılı özel okulu” seçilen Girne Koleji Afyon Kampüsü’nün ödülünü İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın elinden aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM