“Gençler bu kötü gidişe dur diyecek”

“Gençler bu kötü gidişe dur diyecek”

CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Erenler’de esnaf ve öğrencileri ziyaret etti. Peynirci, “Gençler bu kötü gidişe dur diyecek” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı ve Yöneticilerle birlikte Erenler Mahallesi’nde esnaf ve öğrencileri ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtildiğini söyleyen Peynirci, “Ziyaretimizde açıklanan tarihte üniversitelerin açık olması dolayısıyla öğrenci arkadaşlarımızın ikametgahını Afyonkarahisar’a aldırarak oylarını burada kullanması ve bu seçimlerde ülkemizin geleceği için bir oyun dahi çok önemli olduğuna dikkat çekerek öğrenci arkadaşlarımızla süreci değerlendirdik. Ülkemizde başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok sorun yaşamakta ve bu sorunlar emeklisinden gencine herkesi yoğun bir şekilde etkilemektedir. Özellikle gençlerin yaşam tarzına yapılan müdahaleler, hayat pahalılığı gibi etkenler artık gençlerin gelecek hayallerini başka ülkelerde kurmalarına sebep olmaktadır. Bu kötü gidişe dur diyecek, gençlerin yeniden hayallerini ve hayatlarını mutlu bir şekilde ülkesinde yaşamaları için çare olacak irade Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı’dır. Yapılacak ilk seçimlerde halk değişimden yana olduğunu gösterecektir. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Ülkemizi düştüğü bu zor durumdan kurtaracağız az kaldı, geliyor gelmekte olan.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM