Kötü tezahürata  7 bin lira ceza

Kötü tezahürata 7 bin lira ceza

Hes İlaç Afyonspor taraftarları, Bursaspor maçında açtıkları “Bileti parayla aldık” pankartı ile Bursaspor tribünlerine karşı tepki gösterdi. Tepkiler sonrasında Bursaspor tribünlerinden gelen küfre karşılık Afyonspor taraftarlarınında küfrür etmesi sonucu kulüp para cezası aldı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve bu haftayı bay geçen Hes İlaç Afyonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu maç için Afyonsporlu taraftarlar Bursa’ya giderek takıma destek olmak istedi. Afyonspor’lu taraftarlara Afyonkarahisar’da oynanan ilk maçta Bursaspor’lu taraftarlardan “Bursa’ya gelene bilet bedava” tezahüratı yaptı. Afyonspor’lu taraftarlar ise Bursa’ya gitti ve karşılık olarak “Bileti parayla aldık” pankartı ile cevap verdi. Bursaspor’lu taraftarların pankartı görmesi sonrasında küfür etmeleri üzerine, Afyonspor’lu taraftarlar da onlara küfretti. Sonucunda Bursaspor’a Federasyon tarafından, “Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000 lira para cezası, Aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14.000 lira para cezası ve aynı müsabakada Antrenör Cemal Ayyıldız’ın, müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.000 lira para cezası ile cezalandırılmasına” karar verdi. Afyonspor’a ise Federasyon tarafından “Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 7.000 lira para cezası ile cezalandırılmasına” hükmetti.
Afyonspor’a 7 bin lira ceza gelen maçta Bursaspor’a toplamda 34 bin ayrıca Antrenöre 1 maç men ve 6 bin lira ceza verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM