Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cuma ziyaretleri kapsamında Marulcu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Marulcu Mahallesi Muhtarı Nurettin Bakırtepe ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Mahalle ziyaretinde eksikleri yerinde tespit eden Başkan Zeybek, yapılan çalışmaları da ekibi ile birlikte inceledi. Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal ve birim müdürleride yer aldı.
Mahalle ziyaretinde konuşan Zeybek, “Gönül Belediyeciliği şiarı ile Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ile millete hizmet yolunda 2023’te de milletimiz ile durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Her hafta muhtarlarımızı mahallesinde ziyaret ediyor, hemşehrilerimle buluşuyorum. Son derece mutlu ve memnun kalınan bir uygulama bu ziyaretlerimiz. Bizlerde özenle her hafta farklı bir mahallede olmayı sürdürüyoruz. Marulcu Mahallesi’nde de muhtarımız ve sakinlerimizin isteklerini dinledik, istişareler yaptık. Biz yatırımlarımıza vatandaşlarımızın talepleri gereği yön veriyoruz. Ekiplerimize gereken talimatı vererek eksik çalışmaları da hemen tamamlayacağız. Muhtarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Muhtar Nurettin Bakırtepe ise, “Başkanımız bizleri ziyaret etti, mutlu olduk. Ara sokaklarda ve caddelerdeki parke taşları yenilendi. Rögar hattı çalışmaları yapıldı. Cep parklar yapıldı. Başkanımıza mahallemizdeki eksikleri söyledik, hemen yerine getirdi. Başkanımızdan çok memnunuz, Allah razı olsun.” ifedelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM