“Çalışmak, hizmet üretmek bizim işimiz”

“Çalışmak, hizmet üretmek bizim işimiz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yenice Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Zeybek, “Çalışmak, hizmet üretmek bizim işimiz” dedi

 

Yenice Cami’nde Cuma namazını kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek daha sonra Muhtar Hüseyin Bayraktar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Mahalle sakinlearinin taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Mahalle ziyaretinde çocuklarlada bir araya gelen Zeybek, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Başkan Zeybek’e Yeni Mahallesi ziyaretinde; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri eşlik etti.
“MAHALLE ZİYARETLERİNDE
İKİNCİ TURDAYIZ, SEÇİME KADAR ÜÇÜNCÜ TURU DA TAMAMLARIMIZ”
Vatandaşların istek ve taleplerin yerine getirilmesi, sorunların yerinde çözüme kavuşması amacı ile mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini dile getiren Başkan Zeybek, “Cenab-ı Allah üç aylarımızı mübarek eylesin, bayrama da sağlıcakla erişmeyi hepimize nasip etsin. 2019’da göreve geldiğimizde har hafta mahalle ziyareti yapalım, hemşehrilerimizle toplanalım demiştik. Şikâyetleri, sıkıntıları ne varsa dinleyelim ve hemen talimat verip yerine getirelim diye ziyaret yapıyoruz. Şimdiye kadar 58 mahallemizin ziyaretini tamamladık, ikinci turdayız. Seçime kadar üçüncü turu da tamamlarız diye düşünüyoruz.” dedi.
“ENKAZ KALDIRALACAK, YİNE GASİLHANE YAPILACAK, SAĞLIK OCAĞI İNŞAASINA
YAZ AYINDA BAŞLAYACAĞIZ”
“Muhtarımızın taleplerini dinlemek ve hasbihal etmek için bir aradayız.” diyen Zeybek, “Mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda cami yanında bulunan enkazın kaldırılacağını ve yeni bir gasilhane yapılacağını buradan dile getirmek istiyorum. Mahallemizdeki yolların tamiratları da kısa sürede yapılacak. Ayrıca mahallemize sağlık ocağı isteniliyor bunun içinde çalışmalarımızın yaz aylarında başlamasını planlıyoruz. Çalışmak, hizmet üretmek bizim işimiz. Muhtarımızın ne isteği varsa yerine getirmek için gerekli talimatları ekip arkadaşlarıma verdim. Tüm hemşehrilerime misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” şeklide konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM