“Devletimiz  güçlüdür en kısa sürede yaraları saracağız”

“Devletimiz güçlüdür en kısa sürede yaraları saracağız”

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ülkenin tüm teşkilatlarının koordineli şekilde deprem bölgesinde faaliyet gösterdiğini belirtti. Yurdunuseven, “Devletimiz güçlüdür, bundan yana herkes rahat olsun. İnşallah en kısa zamanda bu depremin yaralarını saracağız” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Kahramanmaraş depremi sonrası açıklama yaptı.
İbrahim Yurdunuseven, Kahramanmaraş depremi sonrası Türk Milletine geçmiş olsun dileklerini iletti. Yurdunuseven, “Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara acil şifalar diliyorum. Devletimiz depremin hemen ardından her zaman olduğu bölgedeydi. Şu anda bütün teşkilatlar, bütün müdürlükler, koordine halinde bölgeye intikal ediyorlar. Devletimiz güçlüdür, bundan yana herkes rahat olsun. İnşallah en kısa zamanda bu depremin yaralarını saracağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM