“Geçmiş olsun Türkiyem…”

“Geçmiş olsun Türkiyem…”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok şehri etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı

 

HATAY’A GİTTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ ve Kilis olmak üzere birçok ilimizi etkileyen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Dualarımız deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarımız için.” dedi.
Öte yandan Milletvekili Köksal’ın, depremden etkilenen illerden birisi olan Hatay’a doğru yola çıktığı öğrenildi.
“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARALIM”
Milletvekili Köksal, CHP Afyonkarahisar İl ve İlçe başkanlıkları tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım toplanıldığını belirterek, “Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere CHP Afyonkarahisar İl ve İlçe başkanlıklarımızca uyku tulumu, battaniye, eldiven, atkı, bere, bot, mont, bebek bezi, kağıt havlu, ısıtıcı, el feneri, pil, aydınlatma cihazı, powerbank veya bu malzemelerin alınması için nakdi yardım toplanmaktadır. Haydi yaralarımızı birlikte saralım…” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM