Mısırlıoğlu: Az çok demeden yardımlar ulaştırılmalı

Mısırlıoğlu: Az çok demeden yardımlar ulaştırılmalı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, büyük deprem felaketinde tek yürek olup az çok demeden toplanan yardımların afet bölgelerine ivedi bir şekilde gönderileceğini söyledi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, sabaha karşı yaşanan ve gün boyu devam eden depremlerin ardından bir açıklama yaptı.
“HABERİ ALIR ALMAZ TEYAKKUZA GEÇTİK”
Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, acı haberi alır almaz teyakkuza geçerek yardım faaliyeti başlattıklarını ifa etti. Mısırlıoğlu, “Bizler cesur İYİ’ler olarak şimdi tek yürek olmanın tam zamanı olduğunu biliyoruz. Gün birlik beraberlik dayanışma günüdür. Tüm gücümüzle afet bölgelerine ulaşacağız. Koordinasyonumuzu çok hızlı bir şekilde yaptık ve yardımlarımızı topladık. Öylesine aziz bir milletin fertleriyiz ki el ele vererek10 tır dolusu malzemeyi çok hızlı bir şekilde afetzede kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Su, battaniye, ısıtıcı, çadır, el feneri, aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaç malzemelerini topladık. Koordinasyon merkezimize öyle anlamlı bir yardım malzemesi geldi ki gözlerimiz doldu. Küçücük yüreğiyle evdeki oyuncaklarını afetzede kardeşlerine göndermek isteyen çocuklarımız merkezimize geldi.” dedi.
“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”
Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Biz sabahın erken saatlerinden itibaren yönetim kurulu üyelerimiz, milletvekili aday adaylarımız, Merkez İlçe Başkanımız, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Gençlik Kolları, İl Kadın Politikaları Başkanımız, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve İYİ Parti gönüllüleri olarak seçim koordinasyon merkezimizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Allah herkesten razı olsun. Yüce Rabbim bir daha böyle acılar, böyle afetler yaşatmasın inşallah. Bölgede bulunan arama kurtarma ekiplerimize Allah güç kuvvet versin. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımıza dayanma gücü versin. İnşallah bilanço daha da ağırlaşmadan bu enkazı kaldıracağız. Meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. İnşallah hep birlikte iyi olacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM