Miniklerin hassasiyeti Vali Yiğitbaşı’nı duygulandırdı

Miniklerin hassasiyeti Vali Yiğitbaşı’nı duygulandırdı

Elinde kumbarası ile yardım bölgesine harçlıklarını bırakmak için gelen çocuklar Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı duygulandırdı

 

Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Deprem yardımlarının toplandığı Fuar Alanı’na ziyaret gerçekleştiren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yardım yapan vatandaşlara teşekkür etti.
Vali Yiğitbaşı, “Gerçekten ülkemizi yasa boğan bu felakete karşı vatandaşımızın duyarlılığı gurur verici. Bölgede yaşanan bu elim hadiseye karşı tek yürek olmak hiçbir millete nasip olmaz. Nitekim çok kısa bir süre içinde burada toplanan yardımlar da bunun apaçık bir göstergesi. Ekiplerimizin bir kısmı bölgeye ulaştı ve büyük bir kısmı da yoldalar. En kısa zamanda oradaki vatandaşlarımıza Afyonkarahisar’ımızın elini de uzatmış olacağız.” ifadelerini kullandı.
Elinde kumbarası ile yardım bölgesine harçlıklarını bırakmak için gelen çocuklarla sohbet eden Yiğitbaşı, “Gün kenetlenme günüdür. Gördüğüm bu tablo beni çok duygulandırdı.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM