“Gün, birlik olma, tek yürek olma günüdür”

“Gün, birlik olma, tek yürek olma günüdür”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kahramanmaraş merkezli ard arda yaşanan iki deprem felaketi sonrası depremden etkilenen bölgelere gitti

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, depremzedelerin yaralarını bir nebze hafifletmek için deprem bölgesine gittiğini ifade etti.
“MALZEMELER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ”
İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekileri, acil ihtiyaçlar olarak listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok yardım malzemesini bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim ettiği öğrenildi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası, yardım toplama merkezi oluşturuldu. Deprem bölgelerine gönderilmek üzere İYİ Parti Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarının katkılarıyla hazırlanan acil yardım malzemeleri tırlar ile gönderildi.
“BÖLGEYE İHTİYAÇ TESPİTİ İÇİN GELDİM”
Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Afyon teşkilatımız tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bölgeye depremzede vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak ve ihtiyaçlarını tespit etmek için geldim.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM