Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, deprem bölgesinden Afyonkarahisar’a gelerek çeşitli otellerinde konaklayan depremzede vatandaşları ziyaret etti

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’a gelen depremzedeler ile bir araya geldiler.
Depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Zeybek, depremzede çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Zeybek, depremzedelere Afyonkarahisar Belediyesi olarak ellerinden gelen yardımda bulunacaklarını söyledi.
İlk ziyaretini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren afetzedelere yapan Başkan Zeybek, daha sonra otellerde konaklayan vatandaşlarla buluştu. Afetten etkilenen aileler ve çocuklarla sohbet ederek ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Zeybek, kendisine iletilen talepleri dinleyerek, depremzede vatandaşların tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için Belediye ekiplerine talimat verdi.
Başkan Zeybek ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızı konakladıkları otellerde Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ile birlikte ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek, çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim ettik. Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ettik.” şeklinde konuştu.
Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’a gelen afetzedelere destek ziyareti yaparak bir araya gelmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM