Başkan Zeybek, oyuncak kampanyasına destek oldu

Başkan Zeybek, oyuncak kampanyasına destek oldu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’nun, üyesi olduğu Ege Tiyatrolar Birliği ile birlikte çocuklar için başlattığı yardım kampanyası destek verdi

 

Ege Tiyatrolar Birliği ile Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu iş birliğinde çocuklar için oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk hijyen malzemelerini kapsayan yardım kampanyası başlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, depremzede çocukların gelişimini desteklemek ve yüzlerini güldürmek amaçlı yapılan kampanyaya ilişkin son durumu yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Belediye Şehir Tiyatrosu’nu ziyaret eden Zeybek, Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ve mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Devam eden kampanya hakkında bilgiler alarak vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Zeybek, bağış için gelen yardımseverler ile görüşerek, “depremden etkilenen bölgelerde çocuklarımız önceliğimizdir.” dedi.
YARDIMLAR 23 ŞUBAT’A KADAR TOPLANACAK
Afyonkarahisar Beledeyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, kampanyanın 23 Şubat’a kadar süreceği bildirilerek, “Toplanan yardımlar ve tiyatro ekibimiz 27 Şubat’ta Hatay’a gidecek. Depremden etkilenen illeri belirli periyotlar halinde ziyaret edecek olan ekibimiz tüm afetzede çocuklara ulaşarak, kişisel ve psikolojik gelişimi desteleyecek aktiviteler yapacak. Ayrıca toplanan yardımlar da çocuklarımıza ve ailelerine teslim edilecek.
‘Her Oyuncak Mutlu Bir Çocuk’ sloganı ile depremzede çocuklar için başlayan kampanya kapsamında ‘kullanılmamış’ temiz durumdaki oyuncaklar, boyama kalemleri, atkı bere, çorap, oyun hamuru, resim defteri, top, balon, çocuk diş macunu, diş fırçası, oyun hamuru gibi materyaller Belediye Şehir Tiyatrosu binamıza (Eski Ram Salonu) teslim ediliyor. Deprem illerini dolaşıp çadır/ konteyner kentlere gidecek ekibimiz çocuklarla buluşacak. Tiyatro ekibimizin ilk durağı Hatay olacak. Oyuncakları ve hediyeleri dağıtacak, resimler kuklalar yaparak oyunlar oynayacak. Mini tiyatro gösterilerinin de olacağı program dâhilinde çadırlarda ya da konteynerler de yaşayan tüm çocuklara moral olunması amaçlanıyor.” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM