“Zor zamanları tek yürek  olarak hep birlikte atlatacağız”

“Zor zamanları tek yürek olarak hep birlikte atlatacağız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, depremin vurduğu illerden Hatay’a gitti. Hatay’da Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı faaliyetleri yerinde inceleyen Başkan Zeybek, şehirde temaslarda bulundu

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 10 ili vuran ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden biri olan Hatay’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Zeybek’e ziyaretinde Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ile eşlik etti.
Deprem sonrası bölgeye ulaşarak yardım çalışmalarına destek veren Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri ile bir araya gelen Başkan Zeybek, Antakya meydanda kurulan aşevinde sıcak yemek ikramında bulundu. Zeybek, beraberindeki ekiple birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’nin afet bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde takip ve koordine etti.
ZEYBEK: KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Başkan Zeybek, “10 ilimizi vuran ve hepimizi en derinden etkileyen yüzyılın felaketinde birlik beraberlik ruhuyla Şuhut ve Sinanpaşa Belediye Başkanlarımız Recep Bozkurt, Erdal Karaman ve Belediye Başkan Yardımcılarım ile birlikte Hatay’dayız. Farklı alanlarda buradaki diğer ekiplerle koordine içerisinde ilk günden destek veren arkadaşlarımızın çalışmaları da devam ediyor. Buradan her birine tek tek teşekkür ediyorum. Hatay’da kurduğumuz aşevi ile günde 20 bin kişiye yemek verirken, temizlikten barınmaya kadar birçok alan da kardeşlerimizin yanındayız. Bu zor zamanları tek yürek olarak hep birlikte atlatacağız. Acımız büyük; vatandaşlarımızın, ülkemizin başı sağ olsun.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM