“Depremden etkilenen şehirlerimiz eski günlerine dönene kadar çalışacağız”

“Depremden etkilenen şehirlerimiz eski günlerine dönene kadar çalışacağız”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, depremden etkilenen şehirlerin tekrar eski günlerine dönmesi için çalşımalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Barış Dal ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Zeybek, “Yardımlardan destek çalışmalarına kadar, tüm birimlerin deprem bölgesine görevlendirildiği ilk andan itibaren ekiplerimiz seferberliğe devam ediyor.” dedi.
Başkan Zeybek, devlet-millet iş birliğinde depremin yaralarını sarmak için Afyonkarahisar Belediyesi olarak tüm güçleriyle çalışmalarını sürdüklerini söyledi. Sorumlu olduğu şehir Hatay’a giden Başkan Mehmet Zeybek, İskenderun İlçesi’nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında düzenlenen AK Parti’li belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.
90 BELEDİYE, HAYAT NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEK
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın yer aldığı toplantıya Konya, Bursa, Kocaeli, Denizli, Isparta, Nevşehir, Rize, Yalova ve Yozgat başta olmak üzere toplam 90 AK Parti’li belediyelerin başkanları da katıldı. Hatay’da hayat normale dönene kadar, bölgeye gelen 4 büyükşehir, 6 il, 80 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 90 AK Parti’li belediyenin çalışmalara devam edeceği öğrenildi. Toplantıda şehrin alt ve üst yapısıyla yeniden inşasına yönelik yapılan çalışmalar ele alınırken yol haritası belirlendi.
SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Afyonkarahisar Belediyesi olarak sahada çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Başkan Zeybek, “300’den fazla personel ve yüzlerce ekipman-iş makinesi ile ilk günden bu yana yaraları sarmak için seferberlik ilan ettik, Bölgeye olan destek ve seferberliğimiz aynen devam edecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısına katıldık. Toplantıda deprem bölgelerindeki çalışmalarımızı anlattık. Depremden etkilenen şehirlerimizin tekrar eski günlerine dönmesi için destek olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM