Kızılelma kitabının 2. cildi yayınlandı

Kızılelma kitabının 2. cildi yayınlandı

Araştırmacı-Yazar Muharrem Günay’ın “Cenâb-ı Hakk’ın Türk’e Gösterdiği Yer ve Hedef KIZILELMA” adını taşıyan ve 1. cildi Aralık 2022’de yayınlanan kitabın 600 sayfalık 2. cildi de İmperial Yayınları tarafından yayınlandı

Muharrem Günay, kitibının ikinci cildinin yayınlanmasının ardından açıklama yaptı.
“BİNADAN ÖNCE AHLAKİ DEĞERLER İNŞA EDİLMELİ”
Muharrem Günay, Türkiye’de yaşanan son gelişmelerin, Türk insanının sadece, okuryazarlık, sağlık sorunları, bilim ve teknoloji alanlarında değil, doğruluk, dürüstlük gibi ahlaki değerler bakımdan da büyük bir erozyona uğradığını gösterdiğini belirtti. Günay, “6 Şubat 2023’te gerçekleşen ve ‘Asrın Felaketi’ olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem de bu acı gerçeği bütün çıplaklığı ile ortaya çıkarmıştır. Binalardan önce ahlaki değerlerin inşasına başlayalım. Cenâb-ı Hakk, yüce kitabımızda: ‘Başımıza (dünyada iken) gelen (ve ahirette de gelecek olan) bunca musibetler kendi elinizle işledikleriniz yüzündendir.’ (Şura suresi 30) buyuruyor. Biz, yıkılan bu binaları, projesine göre, depreme dayanıklı olarak yapsaydık, demirinden, çimentosundan çalmasaydık. Deprem yine olur, fakat yıkılan bunca bina ayakta kalır, can ve mal kaybımız olmazdı. Biz 6 Şubat’ta sadece yıkılan binaları değil, doğruluk, dürüstlük, helalinden kazanmak gibi ahlaki değerlerimizin de yıkılmış ve yok olmuş olduğunu da gördük. Bu binalar elbette yapılacaktır ve yeni konutların inşasına başlanacaktır. Fakat asıl olan yeni bir ahlak ve eğitim seferberliği başlatarak Ahlaki değerlerimizi yeniden inşa etmektir. Türk Dünyası ve İslam Dünyası olarak, büyük bir eğitim, ahlak seferberliği düzenleyip özümüze dönmek, çok çalışmak, Kızılelmalar peşinde koşan, büyük ülkü ve hedefleri olan, tıpkı Muhmmedül Emin gibi çevresine güven veren, doğru, dürüst bir nesil yetiştirmek zorundayız.” ifadelerine yer verdi.
“TÜRK GENÇLERİ MAZLUM MİLLETLERİN UMUDUDUR”
Seyyid Ahmed Arvasi’nin deyişini hatırlatan Günay şunları kaydetti:
“Türk-İslam ülküsüne bağlı, Türklük şuur ve vakarına, İslam iman, aşk, ahlak ve aksiyonuna sahip. Türklüğü bedeni, İslamiyet’i ruhu bilen, milletini teknolojik hamlelerle dünyanın bir numaralı devleti yapmak özlemi ile çırpınan, Dünya Türklüğünün, İslam Dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olmaya namzet bir gençlik yetiştirmekten başka çaremiz yoktur. İşte, adını ‘Cenâb-ı Hakk’ın Türk’e gösterdiği yer ve hedef KIZILELMA’ adını verdiğimiz 2 ciltlik kitabımız bu amaçla yazılmıştır. Bugüne kadar yayımlanmış olduğumuz diğer kitaplarımız ve binlerce yazı ve makalelerimizde asla maddeyi düşünmedik, para ile hiç kitap satmadık. Amacımız Allah rızasına kavuşmak, Türk ve İslam Dünyasına hizmet etmektir. Bu amaca uygun olarak kitabımızın birinci cildinde olduğu gibi ikinci cildini de ücretsiz olarak erişime açtık. Milletimizin ahlaki değerlerini büyük ölçüde yitirdiği gibi okuma alışkanlığını da yitirdiğini biliyoruz. Fakat geçmişte biz çok okuyan ve yazan bir millet idik. Okumak, araştırmak ve yazmak bizim genlerimizde var. Ben, gençlerimize güveniyor, gelecek nesillerimizin tekrar okuma, araştırma ve yazmaya önem vereceğine inanıyorum ve iki cildi toplamda 1300 sayfa olan Kızılelma adını taşıyan kitaplarımı onlara hediye ediyorum. Kitabımıza aşağıdaki linkten ücretsiz olarak erişebilirsiniz: https://www.imperialyayin.com/yeni-%C3%A7ikanlar/muharrem-g%C3%BCnay-2.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM