“Deprem kampanyası ile  Afyon’da büyük işler başarıldı”

“Deprem kampanyası ile Afyon’da büyük işler başarıldı”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Deprem Yardım Kampanyası ile Afyonkarahisar’da büyük işler başarıldığını hayırseverlerin ciddi yardımlarda bulunduklarını belirtti. Taytak, “Afyonkarahisarlılar fedakârdır ve elinden gelen tüm gayreti ortaya koyarak, yaraları saracaktır” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, deprem bölgelerinden Afyonkarahisar’a gelen depremzedeleri Tınaztepe ve Çiğiltepe KYK Yurtlarında ziyaret etti.
“SAYIN VALİMİZLE İSTİŞARELERDE BULUNDUK”
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, ilk olarak AFAD Kriz Merkezi’nde Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Taytak, “Valimiz ile depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına yürütülen çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Valimiz, deprem bölgesine yardım seferberliğinin devam ettiğini ve ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin çalışmalarının devam ettiğini vatandaşlarımızı ilimizde rahat ettirmeye, temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ve yaralarını sarmak İçin tüm çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Deprem Yardım Kampanyası ile Afyonkarahisar’da büyük işler başarıldı. Hayırsever iş insanlarımız ve vatandaşlarımız ciddi yardımlarda bulundular. Bugün bunları görüyoruz. Afyonkarahisarlılar fedakârdır ve elinden gelen tüm gayreti ortaya koyarak, yaraları saracaktır. Ben tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
“BÜYÜK AFETİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ”
Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzedeleri ziyaret eden Mehmet Taytak’a ziyareti sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve yetkililer eşlik etti. Depremzedelerle biraraya gelen Taytak ziyareti sırasında şunları kaydetti:
“Tınaztepe ve Çiğiltepe KYK Yurtları’na yerleşen depremdeler ile bir araya geldik. İlk günden itibaren hem bölgelerde hem de ilimize gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıyla ilgili tespitlerimiz ve yardımlarımız devam ediyor. İnşallah bu zor günlerden, bu büyük afetin yarattığı olumsuzluklardan hep birlikte sıyrılacağız, yaralarımızı hep birlikte saracağız. Güçlü bir devletimiz ve çok vefalı bir halkımız var. Depremzede vatandaşlarımız geldikleri ilk günden beri ilgi ve alakanın hiç eksik olmadığını, çok iyi ağırlandıklarını, devletin elinin hep üzerlerinde olduğunu hissettiklerini ifade ettiler. Acıları büyük ama vatandaşlarımız devletinden razı. Devletimizin şefkatli eli üstlerinde ve olmaya da devam edecek. Yurtlarda barınma ve diğer ihtiyaçlar dışında eğitim, sağlık, psikolojik ve sosyal destek sağlanması amacıyla görev yapan personellerimiz var. Allah onlardan razı olsun. Ziyaretlerimiz sırasında Antakyalı vatandaşlarımızı Antakya Belediye Başkanı İzzet Yılmaz Bey ile görüştürdük. Çok anlamlı ve hepimizi duygulandıran bir görüşme gerçekleştirdiler. Bu kötü günler inşallah en kısa sürede geçecek. Devletimiz büyük, bu zorlu sürecinde hep birlikte üstesinden geleceğiz. Bu günleri el ele vererek atlatacağız. Bu memleketin her bir köşesi bizim. Bu günler geçecek. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Rabbim bir daha göstermesin.”
“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ YİNE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret eden Mehmet Taytak, Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran’dan sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Taytak, “Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizde bulunarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Başhekim bey ve ekibi çok ciddi tedbirler almışlar, yaralılar için ayrı bir bölüm ayırmışlar. Pandemi döneminin en fedakâr isimleri sağlık çalışanlarımız yine canla başla çalışmalarına devam etmektedirler. Yaşadığımız bu felaketi birbirimize destek olarak dayanışma ile hafifleteceğiz inşallah.” dedi.
Taytak, Afyonkarahisar Milli Emlak İl Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’ı da ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM