“AK Parti lafla değil, icraatla  depremzedelerin yanında”

“AK Parti lafla değil, icraatla depremzedelerin yanında”

AK Parti heyeti Afyonkarahisar’a gelen depremzedeleri barındıkları Kredili Yurtlar Kurumları’nda ve tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Lafla değil icraatla depremzedelerimizin yanındayız” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay beraberinde; AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile birlikte Tınaztepe ve Çiğiltepe yurtlarında misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve AFSÜ Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret eden heyet talep ve önerilerini dinledi. Heyet Sultandağı İlçesi’ndeki gençlik kampında misafir edilen depremzedelerle de bir araya geldi.
“DEPREMZEDELER BİZE EMANET”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Kadın Gençlik Kolları Başkanlarımız Ethem Karahan ve Ferda Ertürk, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte Hatay’daki görevimizden sonra Afyonkarahisar’a geldik. Afyonkarahisar’daki misafirlerimizin önce yurtlarda, sonra hastanede tedavi gören hastalarımızda hastanede ziyaret ettik. Tüm misafirlerimizi memleketleri evleri eski haline gelene kadar ağırlamaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimize de devam edeceğiz. Onlar bize emanet Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”
“KYK’lARDA KONAKLAMANIN İSABETLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ziyaretlerle ilgili şöyle konuştu:
“İl başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte Kredili Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerimizi ziyaret ettik. Depremzedelerimizin buralarda kalmalarının ne kadar isabetli bir karar olduğunu bir kez daha gördük. Depremzedelerimiz çok büyük bir memnuniyet ve hayır dualarında bulunuyorlar. Üç öğün yemekleri ve her çeşit ihtiyaçları karşılanıyor. Şimdi hastaneye geldik. Hastanedeki vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Burada ciddi bir sağlık hizmeti veriliyor. İnşallah onların da kısa sürede taburcu edeceğiz. Bugünleri de hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşarak sırt sırta vererek aşacağız. İnşallah bu büyük afetlerden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmış olacağız.”
“SELFİ ÇEKMEYE DEĞİL, ÇADIR KURUP SICAK YEMEK VERMEYE GİDİYORUZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Deprem bölgesinden gelen misafirlerimizi ziyaret ediyoruz ve bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soruyoruz. Zaten devletimiz bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Ama bizler yine de bir hal hatır soralım ve ihtiyaçları var mı talepleri nedir onları dinlemek için geldik. Biz milletin vekilleri olarak depremzede kardeşlerimizin lafla değil icraatla emrindeyiz. Biz birileri gibi enkazları merak ettiğimiz için ziyaret etmiyor, bölgede insanımıza ne yapabiliriz nasıl dokunabiliriz onun için ziyaret ediyoruz. Selfie çekinmeye gitmiyoruz, çadır kurmaya, sıcak yemek vermeye gidiyoruz. Maalesef birileri çıkıyor çekindiği selfinin altına olmadık yorumları yazıyor. Dolayısıyla yalan haberin de sınırı olmadığı için istediklerini, fütursuz bir şekilde konuşabiliyorlar. Bu yüzden biz onlar gibi lafla değil icraatla depremzedelerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.”
“ON BİNİN ÜZERİNDE AFETZEDEYİ AFYON’DA MİSAFİR EDİYORUZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehirde on binin üzerinde afetzedeyi Afyonkarahisar’da misafir ettiklerini belirtti. Zeybek, “On binin üzerinde afetzede hemşehrimizi Afyonkarahisar’da misafir ediyoruz. Ağırlıklı olarak kredi yurtlar kurumunda misafir ediliyor. Sayın vekilimiz, il başkanımız ile birlikte KYK’da kalan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ediyoruz. Cenab-ı Hak böyle bir afeti bu millete bir daha yaşatmasın.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM