MHP belde teşkilatları istişare etti

MHP belde teşkilatları istişare etti

MHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Belde Teşkilat Başkanları ile istişare toplantısı düzenlendi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri; Belde Teşkilat Başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MHP’nin; Fethibey, Beyyazı, Çayırbağ, Çıkrık, Susuz, Erkmen, Gebeceler, Sülün, Değirmenayvalı, Işıklar, Büyükkalecik, Salar, Nuribey ve Sülümenli belde teşkilat başkanları, Toplantıya, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal, MHP İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gün ve Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
“YARALARI TEK YUMRUK, TEK YÜREK OLARAK SARACAĞIZ”
Toplantının açış konuşmasını MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal yaptı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yaralarının devlet ve millet tek yumruk, tek yürek olarak en kısa zamanda sarılacağını belirten Kartal, “Kahramanmaraş merkezli 10 il de meydana gelen deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Asrın felaketi diye ifade ettiğimiz ve 100 yılda bir görülen depremin ardından başta devletimiz olmak üzere Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile tek yürek olarak yaraları sarmaya başladık. Belde teşkilatlarımızda hem kendi bölgelerinde hemde deprem bölgesine giderek depremzedelerimizi yalnız bırakmadık. Merkez ilçe teşkilatı olarakta ilimize gelen depremzedelere hem barınma hemde ihtiyaçlarının karşılaması noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Devlet ve millet olarak inşallah tek yürek olarak bütün yaralarımızı en kısa zamanda saracağız” dedi.
Toplantı da beldelerde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili izlenecek yol konuşuldu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM