“Devletimiz ve milletimiz depremin yaralarını saracak”

“Devletimiz ve milletimiz depremin yaralarını saracak”

Depremzedeleri ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Devletimiz ve milletimiz el ele vererek depremin yaralarını en kısa zamanda saracak” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Av. Fevzi Kartal ve partililer, deprem bölgesinden kente gelen depremzedeleri ziyaret etti.
TAYTAK: DEVLETİMİZ TÜM KURUMLARIYLA SEFERBER OLDU
Ev, gıda ve eşya desteğinde bulunulan depremzedeler MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Av. Fevzi Kartal, Merkez İlçe Sekreteri Cafer Bayram ve partililer ziyaret etti. İlk olarak Hatay’dan Afyonkarahisar’a gelen Harmancı ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan MHP heyeti, ailenin taleplerini dinledi. Ziyarette konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen asrın felaketi diye nitelendirdiğimiz büyük bir deprem yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız bize göre şehit mertebesindeler. Ailelerine ise başsağlığı ve sabır diliyorum. Afyonkarahisar ilimize hoş geldiniz. Sizler misafir değil, ev sahibisiniz. İnşallah bu acılar en kısa zamanda sona erecek. Depremin ilk anından itibaren devletimiz bütün kurumları ile seferber oldu. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek depremin yaralarını sarmak için elinden gelenin fazlasını yapmıştır, yapmaya da devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız ile beraber Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi deprem bölgesini ziyaret ettiler. İnşallah bir yıla yakın bir süre içerisinde binaları tekrar inşa edeceğiz.” dedi.
KOCACAN: MHP İL TEŞKİLATI OLARAK YANINIZDAYIZ
MHP İl Teşkilatı olarak deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımıza destek olmaya devem etiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “İlimize hoş geldiniz. İl, ilçe ve tüm kademeleri ile teşkilat olarak gücümüz yettiğince ev, eşya ve gıda desteğinde bulunmaya çalışıyoruz. Bugünde depremzede vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, kendilerini yalnız hissettirmemeye çalışıyoruz. İstek ve taleplerini dinlemeye geldik. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli befendinin talimatları ile hem ilimizde depremzede vatandaşlarımıza sahip çıkarak hemde deprem bölgesine giderek depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Devletimiz büyüktür, milletimiz ile beraber bu zor günleri aşacağız. MHP İl Teşkilatı olarak yanınızdayız ve emrinizdeyiz. Ben tekrar depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.
DEPREMZEDE AİLELER ZİYARETTEN MEMMUN KALDI
MHP heyeti daha sonra Adıyaman’dan gelen Çürük ve Özdemir ailelerini ziyaret etti. Depremzede çocuklarla yakından ilgilenen Mehmet Taytak, onlarla bir süre sohbet etti. Adıyaman Gölbaşı ilçesinden gelen Çürük ve Özdemir ailesi yaşadıkları depremi hala unutmadıklarını psikolojik olarak hala yaşadıklarını söyleyerek, “Bizleri yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisara geldiğimiz günden itibaren bizimle temas içinde oldular. Ayrıca buradan Afyonkarahisar halkına da teşekkür ediyoruz” dediler. MHP Heyeti son olarak Kahramanmaraş’tan gelen Gözüdeymez ailesini de ziyaret etti.
ÇOCUKLARA OYUNCAKLAR HEDİYE EDİLDİ
MHP heyeti Gazlıgöl bölgesinde termallerde kalan depremzede vatandaşları ve çocuklarla da biraraya geldi. Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ve Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in de katılımıyla Yayla Termal Sahibi Ahmet Yıldırım tarafından misafir edilen depremzedeler ziyaret edildi. Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan, yanlarında getirdiği oyuncukları çocuklara hediye etti. Depremzedelerle sohbet eden MHP heyeti, otel sahibi Ahmet Yıldırım’a depremzedeleri ziyaret ettiği için teşekkür etti. MHP heyeti son olarak Arya Termal Otelde kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM