“Türk Milleti’nin misafirperverliğini Afyon’da görmek sevindirici”

“Türk Milleti’nin misafirperverliğini Afyon’da görmek sevindirici”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, deprem sonrası tek yürek olan Türk Milleti’nin misafirperverliğini Afyon’da da yerinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tekdemir, “Depremzede misafirler için emeği geçen her yetkiliye ve buraya erzak gönderen her hayırsevere de çok teşekkür ediyoruz” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Afyonkarahisar’da KYK yurtlarında misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Zafer Partililer, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu görüştükten sonra depremzedeler ve çocuklarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Depremzedelerle sohbet eden İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek çocuklara küçük hediyeler dağıttı. Depremzedeleri ziyaretin ardından konuşan Tekdemir, “Deprem sonrası tek yürek olan Türk Milleti’nin misafirperverliğini Afyon’da da yerinde görmek bizi mutlu etti. Sayın müdür eşliğinde gelen her misafirin KYK yurtlarında en güzel şartlarda ağırlandığını, depremdeki psikolojilerinin burada daha da iyileştiğini görmek çok sevindirici. Zafer Partisi olarak en çok dile getirdiğimiz konu olan sığınmacı konusundaki endişelerimizi buradan gene ifade etmek istiyoruz. Devletin en kısa zamanda deprem bölgesindeki evleri tamamlaması, oranın ticari yapısının düzelmesi ve oradaki konut ve arsa satışının yabancıya yasaklanarak demografik yapının değişmemesi en büyük temennimizdir. İnşallah bütün misafir depremzedelerimiz en kısa zamanda evlerine dönerek vatan topraklarımıza sahip çıkmaya devam eder. Depremzede misafirler için emeği geçen her yetkiliye ve buraya erzak gönderen her hayırsevere de çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM