Afyon ekipleri deprem bölgesinde altyapı için çalışıyor

Afyon ekipleri deprem bölgesinde altyapı için çalışıyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla deprem bölgesinde önemli görevler aldı

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla deprem bölgesine hareket eden İl Özel İdaresi ekipleri, Yol ve Ulaşım Müdürü Faik Karakoç koordinatörlüğünde, deprem bölgesinde enkazların temizlenmesi ve güvenli çadır ve konteynır kentlerin inşa edilmesinde önemli görevler alıyor.
Afyonkarahisar İl Özel İdaresine bağlı ekipler Hatay ve Adıyaman Valilikleriyle koordinasyon kurularak, ilgili bölgelerde kurulacak olan çadır ve konteynır yaşam alanlarının zeminlerinin hazırlanmasında rol alıyor. Adıyaman’da 4 adet konteynır kent sahası düzenlemesi ve Hatay’da bin 200 konteynırdan oluşacak olan büyük bir konteynır kent sahasının zeminlerinin düzenlenmesini sağlayan ekipler, bölgede yürütülen diğer yardım faaliyetlerine de katılıyor. Bölgede ihtiyaç duyulan tüm alanlarda etkin görevler alan Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri, deprem bölgesine intikal ettirilen iş makinaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Bulundukları illerin Valilikleri ile koordinasyon kurarak bölgede ihtiyaç duyulan tüm yaşam malzemeleri için Afyonkarahisar Valiliği, AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışan ekipler, gerekli ihtiyaç malzemelerinin temini için Afyonkarahisar’dan gidecek yardımların organizasyonuna da katkı sağlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM