“Tüm gücümüzle yaraları sarmaya çalışıyoruz”

“Tüm gücümüzle yaraları sarmaya çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yeniden deprem bölgesine giderek Afyonkarahisar Belediyesi tarafından
yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Zeybek, “Tüm gücümüzle yaraları sarmaya çalışıyoruz” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek deprem bölgesine giderek çeşitli temaslarda bulundu. İlk durağı Hatay’ın İskenderun İlçesi olan Başkan Zeybek, deprem sonrası bölgeye ulaşarak altyapı, lojistik, aşevi, enerji sağlama, konteyner kent, temizlik gibi hizmetler yapan Belediye ekipleri ile bir araya geldi. Son yapılan destekler ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi’nin afet bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde takip ve koordine ederek ekiplere kolaylıklar diledi.
Başkan Zeybek, “Depremin yaşandığı ilçelerden birisi olan İskenderun’da gece gündüz demeden görev yapan mesai arkadaşlarımızı başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Sıcak yemek, alt yapı ve üst yapı ile kurulumu devam eden konteyner kentte görevli ekiplerimizden bilgiler aldık. Tüm gücümüzle depremin yaralarını sarmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi.
KIRIKHAN’DA AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BULUŞTU
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, afet bölgesinde ikinci ziyaret durağı ise Kırıkhan İlçesi oldu. Burada çalışma yapan AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı ve Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak ile buluşan Başkan Zeybek, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak yapılacak çalışmalar hakkında da istişarede bulundu.
“Deprem bölgesinde tüm gücümüz ile hizmet veriyoruz.” diyen Başkan Zeybek, “Deprem bölgesi Kırıkhan’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımız ile Güney Belediye Başkanımız Erol Karabacak’ı ziyaret ettik. Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler alarak görevlerinde başarılar diledik. Yaraları birlikte sarıyoruz.” diye konuşu.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin sorumlu olduğu Hatay’a giden Belediye Başkan Mehmet Zeybek, AFAD İl Müdürlüğü’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.
“HAYAT NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ilçe Belediye Başkanlarının yer aldığı toplantıya AK Parti’li ve Cumhur İttifakı Belediyelerinin Başkanları da katıldı. Hayat normale dönene kadar, bölgede bulunan belediyelerin çalışmalara devam edeceği bildirilen toplantıda; şehrin alt ve üst yapısıyla yeniden ihyası ve inşasına yönelik yapılan çalışmalar ele alınarak, yol haritası belirlendi. Toplantıda devam eden çalışmalar ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara ilişkin de görevlendirmeler ve iş bölümü planlamasıda yapıldı.
Başkan Mehmet Zeybek’e deprem bölgesindeki temaslarında Başkan Yardımcısı Barış Dal ve ilçe Belediye Başkanları eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM