Özel öğrencilerden özel etkinlik

Özel öğrencilerden özel etkinlik

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel öğrenciler tarafından depremzedelerinde dahil edildiği özel bir etkinlik yapıldı

 

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesinin de katkılarıyla Afyonkarahisar Özel Eğitim Anaokulu, Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ile Sedat Gökdemir Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğrenim gören öğrenciler “Artı Bir Farkla Depremzedelerin Yanındayız” etkinliği düzenlendi.
Etkinlik kapsamında 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kente gelerek Tınaztepe Kredi ve Yurtlar Kurumunda misafir edilen depremzede ailelere moral verilirken, öğrencilerin sosyal hayata dâhil olması amaçlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şube Müdürleri Betül Ersöz Özcan, Sezai Keklicek ve ilgili okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte 15 özel eğitim öğrencisi depremzede öğrencilere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Etkinlik toplu olarak el baskısı çalışması ve Down Sendromlu öğrencilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM